+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.065
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    12.709
    Pohvaljen 12.063 puta u 2.969 postova
    Moć reputacije
    331

    Karolj Vicek / Karolj Viček

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Karolj Vicek / Karolj Viček

    IMDb



    Karolj Viček, rođen 21. avgusta 1943. godine u Novom Sadu, poznati je režiser dokumentarnih, kratkih i tv filmova.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Krst sa zvezdom (1972)
    2. Kubikas (1973)
    3. Parlog (1974)
    4. Test (1976)
    5. Idvor, Pupin (1976)
    6. Pinki (1978)
    7. Cetiri godisnja doba (1978)
    8. Otac ili samoca (1978)
    9. Trofej / Trophy (1979)
    10. Pobedicemo (1979)
    11. Stan (1980)
    12. Trg slobode (1981)
    13. Keramika, Kanjiza (1981)
    14. Balada obesenih (1981)
    15. Zalazak sunca (1982)
    16. Za stolom '29 novembra' (1982)
    17. Povratnik (1984)
    18. Najvise na svetu celom (1994– )
    19. Bolygótüz (2003)
    20. Da nije ljubavi, ne bi svita bilo (2004)
    Izmenjeno od: Shane; 18.12.2018 u 13:09.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1