+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.449
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 25.238 puta u 4.732 postova
    Moć reputacije
    465

    Stevan Gardinovacki / Stevan Gardinovački

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Stevan Gardinovacki / Stevan Gardinovački

    IMDb



    Rođen je 20. novembra 1936. godine u Beogradu, a preminuo je 28. juna 2011. godine u Novom Sadu posle kraće bolesti. Glumio je u velikom broju pozorišnih predstava, igrao je u velikom broju filmova, radio i tv drama i serija. Bio je član ansambla Narodnog pozorišta, Subotica (1961—1965), zatim Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, Zrenjanin (1965—1969), kada prelazi u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu, gde ostaje do penzionisanja. Bio je prvak drame u ovom pozorištu, a jedno vreme i direktor drame.

    Bio je član Udruženja dramskih umetnika Srbije.

    Bio je u braku je sa glumicom Mirjanom Gardinovački.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Samrtno prolece (1973)
    2. Stici pre svitanja / Arrive Before Daybreak (1978)
    3. Gospodja ministarka (1978)
    4. Momci iz Crvene duge (1978)
    5. Razmisljanka - izmisljanka (1978– )
    6. Kod Kamile (1978)
    7. Mahagoni (1979)
    8. Knjiga drugova (1979)
    9. Pupinove zvezde (1979)
    10. Trenuci slabosti (1979)
    11. Velika potraga (1980)
    12. Dud (1980)
    13. Bilo, pa proslo (1980– )
    14. Siroko je lisce (1981)
    15. Baza na Dunavu (1981– )
    16. Mi smo smesna porodica (1981– )
    17. Balada o Sinisi i mangupu (1981)
    18. Zalazak sunca (1982)
    19. Stranstvovanje (1982)
    20. Mrtvi se ne vracaju (1983– )
    21. Snohvatice (1983)
    22. Razvojni put Bore Snajdera (1983)
    23. Jesen Djuke Drazetica (1983)
    24. Zivot je lep (1985)
    25. Jedna polovina dana (1985)
    26. Najlepsi dani u zivotu Ivana Kiseka (1986)
    27. Heroj ulice (1986)
    28. Od zlata jabuka (1986)
    29. Covek u srebrnoj jakni (1987– )
    30. Poslednje leto detinjstva (1987– )
    31. Decji bic (1988)
    32. Poput lista (1988)
    33. Zaboravljeni (1988)
    34. Najbolji (1989)
    35. Balkan Express 2 (1989)
    36. Balkan ekspres 2 (1989– )
    37. Divlji svetac (1989)
    38. Specijalna redakcija (1989– )
    39. Sumnjivo lice (1990)
    40. Zaboravljeni (1991– )
    41. Mala sala (1991)
    42. Najvise na svetu celom (1994– )
    43. Gore dole (1996–1997)
    44. Pokondirena tikva (1997)
    45. Zla zena (1998)
    46. Dzandrljivi muz (1998)
    47. Da nije ljubavi, ne bi svita bilo (2004)
    48. Mera za meru (2007)
    49. Bela ladja (2006– )
    50. Zaboravljeni umovi Srbije (2007– )
    51. Sva ta ravnica (2009– )
    52. Pridji blize (2010– )
    Izmenjeno od: Shane; 18.12.2018 u 13:09.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:01.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1