+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.108
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    12.903
    Pohvaljen 12.386 puta u 3.004 postova
    Moć reputacije
    335

    Voja Miric / Voja Mirić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Voja Miric / Voja Mirić

    IMDb



    Vojislav "Voja" Mirić (Trstenik, 7. april 1933.) je poznati srpski glumac.

    Jedna od njegovih najpoznatijih uloga je u filmu „Derviš i smrt“ iz 1974. godine, gde je tumačio glavnu ulogu - lik Ahmeda Nurudina.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Veliki poduhvat (1960)
    2. Sudjenje Mary Dugan (1961)
    3. Cudna devojka / Strange Girl (1962)
    4. U sukobu (1963)
    5. Pet veceri (1964)
    6. Sluzbeni polozaj (1964)
    7. Izgubljeni raj (1964)
    8. Unter Geiern / Amongst Vultures (1964)
    9. Ne mozes imati sve (1964)
    10. Tri / Three (1965)
    11. Druga strana medalje / Back of the Medal (1965)
    12. Old Surehand (1965)
    13. Denovi na iskusenie (1965)
    14. Zeugin aus der Hölle / Die Zeugin aus der Hölle / Gorke trave (1966)
    15. Do pobedata i po nea / Before and After the Victory (1966)
    16. Sretni umiru dvaput (1966)
    17. Konjuh planinom (1966)
    18. Gde je Avelj, brat tvoj (1966)
    19. Nemirni / The Naughty Ones (1967)
    20. Koraci kroz magle (1967)
    21. Crne ptice (1967)
    22. Reginin sat (1967)
    23. Optimisticka tragedija (1967)
    24. Brat doktora Homera (1968)
    25. Operacija Beograd / Operation Belgrad (1968)
    26. Apokalipsa (1968)
    27. Oseka (1969)
    28. Krv (1969)
    29. Kad sam bio vojnik (1969– )
    30. Crno seme / Black Seed (1971)
    31. Klopka za generala (1971)
    32. Nirnberski epilog (1971)
    33. Il maestro e Margherita / Majstor i Margarita (1972)
    34. Izdanci iz opaljenog grma (1972– )
    35. Valter brani Sarajevo / Walter Defends Sarajevo (1972)
    36. Zasluge (1972)
    37. Rosenbergovi ne smeju da umru (1972)
    38. Paljenje rajhstaga (1972)
    39. Covek koji je bacio atomsku bombu na Hirosimu (1972)
    40. Samrtno prolece (1973)
    41. Opasni susreti (1973– )
    42. San Dr Misica (1973)
    43. SB zatvara krug (1974)
    44. Valter brani Sarajevo (1974– )
    45. Otpisani (1974)
    46. Dervis i smrt / The Dervish and Death (1974)
    47. Otpisani (1974– )
    48. Legenda o Karasu (1974)
    49. Crvena zemlja / Red Earth / Massacre at Noon (1975)
    50. Sinovi (1975)
    51. Dolje s oruzjem (1975)
    52. Andersonvil - Logor smrti (1975)
    53. Vagon Li / Sleeping Car (1976)
    54. Vrhovi Zelengore / The Peaks of Zelengore (1976)
    55. Proces Djordanu Brunu (1976)
    56. Salajko (1977– )
    57. Dvoboj za juznu prugu / Battle for the Railway (1978)
    58. Trofej / Trophy (1979)
    59. Most (1979)
    60. Prestop / Transgression (1980)
    61. Slom (1979– )
    62. Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica (1980)
    63. Neka druga zena (1981)
    64. Vojnici (1980– )
    65. Price iz radionice (1981– )
    66. Djecak je isao za suncem (1982)
    67. Nabujala reka (1983)
    68. Vojnici (1984)
    69. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    70. Amnezija (1994)
    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:17.

  2. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1