+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.467
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 24.957 puta u 4.731 postova
    Moć reputacije
    467

    Vladimir Popovic / Vladimir Popović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Vladimir Popovic / Vladimir Popović

    IMDb



    Vladimir Popović je bio filmski, pozorišni i TV-glumac, rodio se u Dragovoj Luci 17.8.1935. umro 12.5.1981. u Titogradu. Studirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Debitovao 1959. u Ateljeu 212, a od 1975. do smrti i direktor Crnogorskog narodnog pozorišta. Na filmu je od 1963. a najveći uspeh doživeo je u filmu Licem u lice (B. Bauer, 1963), te likom Petra I u filmu Živjeti za inat (J. G. Iljenko, 1972), za kojeg je nagrađen Srebrnom arenom na festivalu u Puli. Zapaženo je glumio i na televiziji (npr. Siroti mali hrčki, G. Mihića).

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:


    1. Subotom uveče / Saturday Night (1957)
    2. Face to Face (1963)
    3. Мaрш нa Дрину (1964)
    4. Pyramid of the Sun God (1965)
    5. Inspektor (1965)
    6. Otac (1965)
    7. Njen prvi caj (1966)
    8. Simon (1967)
    9. Arsenik i stare cipke (1967)
    10. Reginin sat (1967)
    11. Pozicioni rat ljubavnih generala (1967)
    12. Koktel (1967)
    13. Honorarni kralj (1967)
    14. Stubovi drustva (1968)
    15. Quo vadis Zivorade?! (1968)
    16. Trojica protiv svih... a zena cetvrta (1968)
    17. Trojica protiv svih (1968)
    18. Tim koji gubi (1968)
    19. Sile (1968)
    20. Patriota i sin A.D. (1968)
    21. Sramno leto (1969)
    22. Potop (1969)
    23. Svi dani u jednom (1969)
    24. Kreitserova sonata (1969)
    25. Kod zelenog papagaja (1969)
    26. Cudesan svet Horasa Forda (1969)
    27. Rodjaci (1969– )
    28. Deset zapovesti (1970– )
    29. Slucaj Openhajmer (1970)
    30. Veliki posao (1971)
    31. Sve ce to narod pozlatiti (1971)
    32. Sudjenje Floberu (1971)
    33. Nirnberski epilog (1971)
    34. Don Kihot i Sanco Pansa (1971)
    35. Strah (1972)
    36. Pozorište u kući (1972–1984)
    37. Sarajevski atentat (1972)
    38. Paljenje rajhstaga (1972)
    39. Sutjeska / The Battle of Sutjeska (1973)
    40. Svadba (1973)
    41. Siroti mali hrcki (1973)
    42. Trkac (1974)
    43. Zivjeti za inat / Naperekor vsemu (1974)
    44. Ping bez ponga (1974)
    45. Micko (1974)
    46. Naivko (1975)
    47. Okovani soferi (1975)
    48. The Executioner (1975)
    49. Mili (1975)
    50. Devojacki most (1976)
    51. Vagon Li / Sleeping Car (1976)
    52. Povratak otpisanih / The Written Off Return (1976)
    53. Prvi garnizon (1976)
    54. Povratak otpisanih (1976– )
    55. Slucajni krajputasi (1978)
    56. Covjek koga treba ubiti / The Man to Destroy (1979)
    57. Tale (1977– )


    Izmenjeno od: TamaraPsy; 15.11.2018 u 09:49.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:38.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1