+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.451
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 25.198 puta u 4.731 postova
    Moć reputacije
    466

    Nikola Jovanovic / Nikola Jovanović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Nikola Jovanovic / Nikola Jovanović

    IMDb



    Nikola Jovanović (Beograd, 10. februar 1939 — Beograd, 20. mart 2015) bio je srpski glumac.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Мaрш нa Дрину (1964)
    2. Zeugin aus der Hölle / Die Zeugin aus der Hölle / Gorke trave (1966)
    3. Vojnik / The Soldier (1966)
    4. Podne / Noon (1968)
    5. Operacija Beograd (1968)
    6. Obicno vece (1969)
    7. Neprijatelj naroda (1969)
    8. Djido (1970)
    9. Diplomci (1971– )
    10. Don Kihot i Sanco Pansa (1971)
    11. Rozamunda (1972)
    12. Otpisani (1974)
    13. Otpisani (1974– )
    14. Dva drugara (1976– )
    15. Vise od igre (1976– )
    16. Povratak otpisanih (1976– )
    17. Profesionalci (1977– )
    18. Joakim (1979)
    19. Trenuci slabosti (1979)
    20. Sumnjivo lice (1979)
    21. Vruć vetar (1980– )
    22. Pripovedanja Radoja Domanovica (1979– )
    23. Bilo, pa proslo (1980– )
    24. Sedam sekretara SKOJ-a (1978– )
    25. Poslednji cin (1981– )
    26. The Dark Side of the Sun / Tamna strana sunca (1988)
    27. Dome, slatki dome (1988– )
    28. Porodično blago (1998–2002)
    29. Jelena (2004– )
    30. Seljaci (2006– )



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1