+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.065
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    12.721
    Pohvaljen 12.136 puta u 2.970 postova
    Moć reputacije
    331

    Tihomir Arsic / Tihomir Arsić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Tihomir Arsic / Tihomir Arsić

    IMDb



    Tihomir Tika Arsić je rođen 21. jula 1957. godine u Zemunu. On je srpksi glumac. Glumio je u mnogim filmova, a neki od poznatijih su svakako: Dečko koji obećava, Lov u mutnom, Igmanski marš, Veliki transport, O pokojniku sve najlepše, Lager Niš, Vuk Stefanović Karadžić, Balkan Ekspres 2, Boj na Kosovu, Pokojnik, Devojka sa lampom, Uslovna sloboda, Optimisti, SOS – Spasite naše duše i drugim.

    Tihomir ima dve ćerke iz prvog braka sa pevačicom Biljanom Krstić, po imenima Milica i Lenka. Takođe ima ćerku i sina, po imenima Vera i Arsenije, sa drugom suprugom balerinom Jelenom Ćosić. Tihomir i Jelena su učestovali u rijaliti šou Parovi. Popularni glumac i njegova druga supruga, balerina Jelena, po izlasku iz Parova odmah su odjurili u svoju vikendicu u Belanovici kako bi s decom uživali i što pre potisnuli sve traume od rijaliti programa.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sinovi (1975)
    2. Smrt pukovnika Kuzmanovica (1981)
    3. Lov u mutnom (1981)
    4. Decko koji obecava / The Promising Boy (1981)
    5. Price preko pune linije (1981– )
    6. Ruski Umetnicki eksperiment (1982)
    7. Bunar (1982)
    8. Igmanski mars (1983)
    9. Veliki transport (1983)
    10. Pejzazi u magli (1984)
    11. Supermarket (1984– )
    12. Ne tako davno (1984– )
    13. O pokojniku sve najlepse (1984)
    14. Kako se kalio narod Gornjeg Jaukovca (1984)
    15. Geneza (1985)
    16. Tombola (1985)
    17. Vestica (1986)
    18. Waitapu (1987)
    19. Pod rusevinama (1987)
    20. Lager Nis (1987)
    21. Vuk Karadzic (1987– )
    22. Smrt godisnjeg doba (1988)
    23. Sokol ga nije volio / Sokol Did Not Love Him (1988)
    24. Balkan ekspres 2 / Balkan Express 2 (1989)
    25. Balkan ekspres 2 (1989– )
    26. Boj na Kosovu / The Battle of Kosovo (1989)
    27. Solunci govore (1990)
    28. Pokojnik (1990)
    29. Devojka s lampom (1992)
    30. Teatar u Srba (1991– )
    31. Udri jace manijace (1995)
    32. Pokondirena tikva (1997)
    33. Zla zena (1998)
    34. Porodicno blago (1998–2002)
    35. Tragom Karadjordja (2004– )
    36. Uslovna sloboda (2006)
    37. Optimisti / The Optimists (2006)
    38. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    39. Milos Brankovic / Who the Fuck Is Milos Brankovic? (2008)
    40. Pecat (2008– )
    41. Sesto culo (2009– )
    42. Ma nije on takav (2010)
    43. Stojte galije carske (2014)
    44. Dobar sused (2015)
    45. Ubice mog oca (2016– )
    46. Sifra Despot (2018– )
    47. Zaspanka za vojnike / Soldier's Lullaby (2018)
    48. Zaspanka za vojnike (2019– )
    Izmenjeno od: mir-lav; 03.04.2019 u 06:40.

  2. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1