+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.044
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    12.682
    Pohvaljen 11.948 puta u 2.958 postova
    Moć reputacije
    329

    Tatjana Beljakova / Tatjana Beljakova

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Tatjana Beljakova / Tatjana Beljakova

    IMDb



    Tatjana Beljakova (Babino Polje, 1. januar 1934) je jugoslovenska filmska i pozorišna glumica.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Veliki i mali (1956)
    2. Tri prání / Tri zelje (1958)
    3. Pukotina raja / Heaven Without Love (1959)
    4. Drug predsednik centarfor / Comrade President Center-Forward (1960)
    5. Nema malih bogova (1961)
    6. Serafimov klub (1961– )
    7. Sreca dolazi u 9 (1961)
    8. Doktor glavom i bradom (1961)
    9. Abeceda straha (1961)
    10. Slucajan pogodak (1961)
    11. Parce plavog neba / A Piece of Blue Sky (1961)
    12. Kisobran, osveta i uzica (1962)
    13. Nevesinjska puska / Thundering Mountains (1963)
    14. Odmazda (1963)
    15. One i on (1964)
    16. Moloh (1964)
    17. Autobiografija utopljenice (1964)
    18. Peta strana sveta (1965)
    19. Bolnicka soba (1965)
    20. Glineni golub (1966)
    21. Vrijeme rakova (1967)
    22. Maratonci (1968– )
    23. Tri sata za ljubav (1968)
    24. Flammes sur l'Adriatique / Adriatic Sea of Fire / Plamen nad Jadranom (1968)
    25. La kermesse des brigands (1968– )
    26. Ljubav i poneka psovka (1969)
    27. Divlji andjeli (1969)
    28. A u pozadini more (1969)
    29. Hranjenik / The Fed One (1970)
    30. Kainov znak (1970)
    31. Kratka noc (1970)
    32. Kuda idu divlje svinje (1971– )
    33. Covek koji je bacio atomsku bombu na Hirosimu (1972)
    34. Ludi recnik (1973– )
    35. Opasni susreti (1973– )
    36. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    37. Kralj Ibi (1973)
    38. Pesma (1975– )
    39. Na putu izdaje (1976– )
    40. Ranjeni orao (1977)
    41. Vaga za tacno merenje (1975– )
    42. Vruc vetar (1980– )
    43. Lude godine 3 / Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi (1981)
    44. Radovan III (1983)
    45. Mahovina na asfaltu (1983)
    46. Dzoging (1984)
    47. Price iz becke sume (1985)
    48. Smeker (1986)
    49. Price sa kraja hodnika (1986)
    50. Lager Nis (1987)
    51. Suncokreti (1988)
    52. Balkan ekspres 2 (1989– )
    53. Boje slepila (1991)
    54. Krojaceva tajna (2006)
    55. Princ od papira / Paper Prince (2007)
    56. Citulja za Eskobara / Obituary for Escobar (2008)
    57. Seljaci (2006– )
    58. Jos jedan dan (2010)
    59. Ratovi / Wars (2013)
    60. Mamaros (2013)
    61. Ulica lipa (2008– )
    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 20:52.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:09.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1