+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.044
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    12.682
    Pohvaljen 11.948 puta u 2.958 postova
    Moć reputacije
    329

    Branka Cvitkovic / Branka Cvitković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Branka Cvitkovic / Branka Cvitković

    IMDb



    Branka Cvitković, rođena u Zagrebu, 29. maja 1948. godine, hrvatska je pozorišna, televizijska i filmska glumica.

    Nagrade:
    • Nagrada Hrvatskog društva pozorišnih kritičara i teatrologa za ulogu Katarine u predstavi Majka Courage i njena djeca Bertolta Brechta, u izvedbi HNK u Zagrebu, 1980.;
    • Prvomajska nagrada Hrvatskog društva dramskih umjetnika za ulogu Sophije u Kavani Torso Škrabea-Mujićića-Senkera-Dedića u izvedbi Glumačke družine Histrion, 1989.;
    • Nagrada Zlatni smijeh na Danima satire u Zagrebu za ulogu Sophije u Kavani Torzo Škrabea-Mujićića-Senkera-Dedića, u izvedbi Glumačke družine Histrion, 1989.;
    • Najhistrionka 1996. – godišnja nagrada glumačke družine Histrion; Nagrada Mila Dimitrijević za ulogu Gospođe Ignazije u Večeras se improvizira Luigija Pirandella u izvedbi HNK u Zagrebu, 2002.
    • Nagrada Mila Dimitrijević za tumačenje uloge Barbare Petrovne Stavrogine u predstavi Bjesovi Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u izvedbi Drame HNK u Zagrebu, 2010.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Njih troje (1976)
    2. Michelangelo Buonaroti (1977)
    3. Punom parom (1978– )
    4. Djavolje sjeme (1979– )
    5. Lazes, Melita (1983– )
    6. U raljama zivota / Stefica Cvek u raljama zivota (1984)
    7. Inspektor Vinko (1984– )
    8. Stefica Cvek u raljama zivota (1984– )
    9. Nitko se nece smijati (1985)
    10. Trazim srodnu dusu (1990– )
    11. The Little Flying Bears (1990– )
    12. Rastreseno gledanje kroz prozor / Distracted Viewing Trough a Window (1993)
    13. Ne zaboravi me (1996)
    14. Ljubavi Georgea Washingtona (2001)
    15. Kad zvoni? (2005– )
    16. Stipe u gostima (2008– )
    17. Na terapiji (2009– )
    18. Bitange i princeze (2005– )
    19. Dome slatki dome (2010– )
    20. Duh babe Ilonke / The Little Gypsy Witch (2011)
    21. Bella Biondina (2011)
    22. Provodi i sprovodi (2011– )
    23. Inspektor Martin i banda puzeva (2012)
    24. Kratki spojevi / Short Circuits (2013)
    25. Trampolin (2016)
    26. Areta (2016– )


    Predstave:

    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 21:03.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1