+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.451
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 25.198 puta u 4.731 postova
    Moć reputacije
    466

    Branislav 'Ciga' Milenkovic / Branislav 'Ciga' Milenković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Branislav 'Ciga' Milenkovic / Branislav 'Ciga' Milenković

    IMDb



    Rođen je 20. aprila 1931. godine u selu Kovačevac , nadomak Mladenovca. Diplomirao je glumu na novosadskoj Akademiji. Bio je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta gde je odigrao niz uloga.
    Najveći broj uloga odigrao je na filmu. Zapažene uloge je ostvario u filmovima "Skupljači perja", "Put oko sveta" i filmskoj verziji "Sumnjivog lica".
    2001. godine je napisao knjigu „Beograd, ljudi i događaji“ koja govori o Beogradu od 1804. do danas.
    Umro je u 74. godini 21. avgusta 2005. u Beogradu od posledica srčanog udara.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:


    1. Sudanija (1965)
    2. Kod sudije za prekrsaje (1966-)
    3. Krestalica (1966)
    4. Inspektor (1966)
    5. Skupljači perja / Even Met Happy Gypsies (1967)
    6. Zlatna pracka (1967)
    7. Vilin konjic i plehana furuna (1967)
    8. Kad budem mrtav i beo / When I Am Dead and Gone (1967)
    9. Ljubav na plajvaz (1967)
    10. Honorarni kralj (1967)
    11. Samci (1968 -)
    12. Vukadin (1968 -)
    13. Maksim naseg doba (1968 -)
    14. Topciderska reka (1968)
    15. Nase priredbe (1968 -)
    16. Izgubljeno pismo (1968)
    17. Becarska revija (1968)
    18. Zaseda (1969)
    19. Samci 2 (1969 -)
    20. Radjanje radnog naroda (1969 -)
    21. Muzikanti (1969 -)
    22. Zaobilazni Arcibald (1969 -)
    23. Gospodin foka (1969)
    24. Rodjaci (1970 -)
    25. Siroma' sam al' sam besan (1970)
    26. Idu dani (1970)
    27. Bube u glavi / This Crazy World of Ours (1970)
    28. Levaci (1970 -)
    29. Protekcija (1970)
    30. Ko da ujedini sve Cigane (1970)
    31. Opklada (1971)
    32. Dan duži od godine / A Day Longer Than a Year (1971)
    33. Diplomci (1971 -)
    34. Bez naziva (1971)
    35. Gradjani sela Luga (1972 -)
    36. Zvezde su oci ratnika (1972)
    37. Tragovi crne devojke (1972)
    38. Buba u uhu (1972)
    39. Kamiondžije (1973 -)
    40. Nase priredbe (1973 -)
    41. Becarski divani (1973)
    42. Mirko i Slavko (1973)
    43. Taj ludi srednji vek (1973)
    44. Protiv Kinga (1974)
    45. Dimitrije Tucovic (1974 -)
    46. Mister Dolar (1974)
    47. Mala priča mog života / Pavle Pavlovic (1975)
    48. Djavolje merdevine (1975 -)
    49. Pesma (1975 -)
    50. Grlom u jagode (1976 -)
    51. Povratak otpisanih (1976)
    52. Metak u ledja (1976)
    53. Vise od igre (1977 -)
    54. Pod istragom (1977)
    55. Povratak otpisanih (1978 -)
    56. Cardak ni na nebu ni na zemlji (1978 -)
    57. Sumnjivo lice (1979)
    58. Vruć vetar (1980 -)
    59. Kraljevski voz (1981)
    60. Idemo dalje (1982)
    61. Spanac (1982 -)
    62. Smesne i druge price (1986 -)
    63. Medved 007 (1986)
    64. Majmun u tramvaju (1986)
    65. Specijalna redakcija (1989 -)
    66. Kako je propao rokenrol / The Fall of Rock & Roll (1989)
    67. Sumnjivo lice (1990)
    68. Srećni ljudi (1995 -)
    69. Gore dole (1997 -)
    70. Porodično blago (2001 -)




  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:47.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1