+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.466
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 25.089 puta u 4.731 postova
    Moć reputacije
    467

    Erol Kadic / Erol Kadić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Erol Kadic / Erol Kadić

    IMDb



    Rođen 1955. godine u Zagrebu. Diplomirao glumu na FDU u Beogradu u klasi prof. Arsenija Jovanovića 1980. godine. Stalni član Pozorišta Atelje 212 od 1983. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Drugarcine / The Pals (1979)
    2. Splav meduze (1980)
    3. Sedam sekretara SKOJ-a (1978– )
    4. Laf u srcu (1981)
    5. Berlin kaputt / Berlin kaput (1981)
    6. Nepokoreni grad (1981– )
    7. Price preko pune linije (1981- )
    8. Direktan prenos (1982)
    9. Spanac (1982- )
    10. Ne tako davno (1984– )
    11. Banjica (1984– )
    12. Prokleta avlija (1984)
    13. O pokojniku sve najlepse (1984)
    14. Moje ime je Mitar / Maj nejm iz Mitar (1984)
    15. Kako se kalio narod Gornjeg Jaukovca (1984)
    16. Crvena baraka (1985)
    17. Slucaj Harms (1987)
    18. Vuk Karadzic (1987– )
    19. Cetrdeset osma - Zavera i izdaja (1988– )
    20. The Legendary Life of Ernest Hemingway (1989)
    21. Balkan ekspres 2 (1989– )
    22. Sveti Georgije ubiva azdahu / St. George Shoots the Dragon (2009)
    23. Cudo u Sarganu (1989)
    24. Staro gvozdje ne rdja (1990)
    25. Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove (1990)
    26. Teatar u Srba (1993 -)
    27. Otvorena vrata (1994– )
    28. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    29. Podzemlje / Underground (1995)
    30. Bila jednom jedna zemlja (1995– )
    31. Filumena Marturano (1996)
    32. Sudbina jednog razuma (1998)
    33. Kupi mi Eliota / Buy Me an Eliot (1998)
    34. Kneginja iz Foli Berzera (1998)
    35. Porodicno blago (1998–2002)
    36. Mala nocna muzika (2002)
    37. Drzava mrtvih / The State of the Dead (2002)
    38. 011 Beograd / Opstanak u gradu (2003)
    39. San zimske noci / Midwinter Night's Dream (2004)
    40. Jelena (2004– )
    41. Prica o Dzipsiju Trolmanu (2006)
    42. Mi nismo anđeli III / A3 - Rock'n'Roll uzvraca udarac (2006)
    43. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    44. Carlston za Ognjenku / Tears for Sale (2008)
    45. Bela ladja (2006– )
    46. Poslednja audijencija (2008– )
    47. Pare ili zivot (2008– )
    48. Zauvijek mlad (2009– )
    49. Moj rodjak sa sela (2008– )
    50. Nasa mala klinika (2007- )
    51. Cvat lipe na Balkanu (2011– )
    52. Vojna akademija (2012– )
    53. Andrija i Andjelka (2015- )
    54. Nigde (2017)
    Izmenjeno od: mir-lav; 25.02.2018 u 14:52.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1