+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.044
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    12.682
    Pohvaljen 11.948 puta u 2.958 postova
    Moć reputacije
    329

    Tatjana Verdonik / Tatjana Verdonik

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Tatjana Verdonik / Tatjana Verdonik

    IMDb



    Ta­tja­na Ver­do­nik, ro­đe­na u Lju­blja­ni, slovenačka je glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kuca (1975)
    2. Tomo Bakran (1978)
    3. Novinar (1979)
    4. Daj sto das / Whatever You Can Spare (1979)
    5. Zlocin u skoli (1982)
    6. Innocent Lies (1995)
    7. Les randonneurs / Hikers (1997)
    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 20:54.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:05.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1