+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.467
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 24.957 puta u 4.731 postova
    Moć reputacije
    467

    Ljubomir Ubavkic - Pendula / Ljubomir Ubavkić - Pendula

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Lubomir Ubavkic - Pendula / Ljubomir Ubavkić - Pendula

    IMDb



    Ljubomir Ubavkić - Pendula je srpski pozorišni i filmski glumac .
    Rođen je na Otočcu 13.januara 1931.godine.
    Ceo radni vek je proveo u Kragujevačkom pozorištu "Joakim Vujić".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)



    Filmografija:

    1. Zabavlja vas Mija Aleksic (1967– )
    2. Samci (1968– )
    3. Topciderska reka (1968)
    4. Nase priredbe (1968– )
    5. Krvava bajka / Bloody tale (1969)
    6. Samci 2 (1969– )
    7. Zakopajte mrtve (1969)
    8. Zaobilazni Arcibald (1968– )
    9. Levaci (1970– )
    10. Cep koji ne propusta vodu (1971)
    11. Vreme konja (1972)
    12. Zvezde su oci ratnika (1972)
    13. Gradjani sela Luga (1972– )
    14. Glumac je, glumac (1972– )
    15. Nase priredbe(1973– )
    16. Filip na konju (1973– )
    17. Kamenolom (1973)
    18. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    19. Otpisani (1974– )
    20. Dva drugara (1976– )
    21. Pod starost (1977)
    22. Vise od igre (1976– )
    23. Sva cuda sveta (1978)
    24. Povratak otpisanih (1976– )
    25. Vruc vetar (1980– )
    26. Kraljevski voz (1981)
    27. Price preko pune linije (1981– )
    28. Dr / Doktor (1984)
    29. Ortaci (1988)
    30. Srecni ljudi (1993– )
    31. Ckalja No. 1 (1997)
    32. Selo gori, a baba se češlja (2007– )

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:47.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1