+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.512
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.870
    Pohvaljen 44.301 puta u 9.325 postova
    Moć reputacije
    1273

    Marko Janjic / Marko Janjić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Marko Janjic / Marko Janjić

    IMDb



    29. kolovoza 1982., Loznica, Srbija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Citravita (2003)
    2. Slobodan pad (2004)
    3. Zbog jedne divne crne zene (2004)
    4. Mv (2007)
    5. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    6. Zaustavi vreme (2008– )
    7. Izmedju sna i sna (2008)
    8. U prolazu (2009)
    9. Zone of the Dead (2009)
    10. Braca (2009)
    11. Kad na vrbi rodi grozdje (2009– )
    12. Ma nije on takav (2010)
    13. Kraj (2010)
    14. Ustanicka ulica (2012)
    15. Lockout (2012)
    16. Vojna akademija 2 (2013)
    17. Neposlusni (2014)
    18. Vojna akademija (2012– )
    19. Otvorena vrata 2 (2013– )
    20. Urgentni centar (2014– )
    21. Panta Draskic cena casti (2015)
    22. Despite the Falling Snow (2016)
    23. Vere i zavere (2016– )
    24. Andrija i Andjelka (2015– )
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 19:15.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1