+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.433
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 42.986 puta u 9.241 postova
    Moć reputacije
    1265

    Marko Cindric / Marko Cindrić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Marko Cindric / Marko Cindrić

    IMDb



    Marko Cindrić (Zagreb, 6. travnja 1984.) je hrvatski kazališni i televizijski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Zauvijek susjedi (2007–2008)
    2. Dnevnik plavuse (2010–2011)
    3. Pod sretnom zvijezdom (2011– )
    4. Scene sa zenama (2011)
    5. jedan (2011)
    6. Loza (2011– )
    7. Game of Thrones (2011– )
    8. Nedjeljom ujutro, subotom navecer (2012– )
    9. Brija (2012)
    10. Pocivali u miru (2013– )
    11. Amnezijak na plazi (2013)
    12. Larin izbor (2011– )
    13. Nije sve u lovi (2013)
    14. Kratki spojevi (2013)
    15. Tajne (2013– )
    16. Broj 55 (2014)
    17. Vjetar puse kako hoce / The Wind Blows (2014)
    18. Glas naroda (2014– )
    19. Crno-bijeli svijet (2015– )
    20. Oko za Oko: Eye for an Eye (2015)
    21. Vatre Ivanjske (2014–2015)
    22. Kud puklo da puklo (2014– )
    23. 102 Punks (2016)
    24. Zbog tebe (2016)
    25. Dead End: At the End We Die (2015– )
    26. Zg80 (2016)
    27. U cemu je kvaka? (2016)
    28. Winnetou - Das Geheimnis vom Silbersee (2016)
    29. Mrtve ribe (2017)
    30. 16-bitne stvari (2017)
    31. Fuck Off I Love You (2017)
    32. Astronaut of Featherweight (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:13.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1