+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.427
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.344
    Pohvaljen 42.225 puta u 9.210 postova
    Moć reputacije
    1264

    Andjela Ramljak / Anđela Ramljak

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Andjela Ramljak / Anđela Ramljak

    IMDb



    Rođena je 31. ožujka 1986. u Mostaru, gdje živi do šeste godine, kada se s obitelji zbog rata seli u Zagreb, gdje završava osnovnu školu i umjetničku gimnaziju. Bavila se rekreativno atletikom, slobodnim penjanjem, boksom, jogom, capoeirom, a tenisom i profesionalno. Pohađala je dramsku grupu u osnovnoj i srednjoj školi te u Exitovu dramskom studiju i Cubusu. Nastupala je u Moliereovu Škrcu, Monodrami Tene Štivičić te Ionescovim Stolicama i Ćelavoj pjevačici. U školi je zbog svoje visine i stava uvijek glumila muške uloge. Trenutačni joj je hobi žongliranje. Studira drugu godinu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, smjer modni dizajn. Voli izrađivati nakit i uporabne predmete, pa je sama uredila cijelu svoju sobu, od okvira za slike do lustera. Uživa podjednako u glumi i dizajnu. Angažman u sapunici dobila je došavši na casting za malu ulogu, no tada je nije dobila zbog prekratke kose. Ali kada se tražio novi lik za veću ulogu, casting managerica se sjetila upravo nje i ponovno je pozvala na audiciju, koju je ovog puta prošla te dobila jednu od glavnih uloga. Voli putovanja, kojima često iznenadi svoje roditelje. Živi intenzivno. Svira frulu za svoj gušt, a idući joj je korak svladavanje trube.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Zabranjena ljubav (2004–2011)
    2. Mamutica (2008– )
    3. Tulum (2009)
    4. Liberation in 26 Pictures (2009)
    5. Nedjeljom ujutro, subotom navecer (2012– )
    6. Tockica na nosu (2012)
    7. Stipe u gostima (2008– )
    8. U cemu je kvaka? (2016)
    9. Anka (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:58.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:38.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1