+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.456
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.830
    Pohvaljen 43.821 puta u 9.286 postova
    Moć reputacije
    1267

    Tanasije Uzunovic / Tanasije Uzunović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Tanasije Uzunovic / Tanasije Uzunović

    IMDb



    Tanasije Uzunović (Niš, 25. septembar 1942) je srpski glumac i unuk brata Nikole Uzunovića.

    Tanasije Uzunović je rođen u Nišu 25. septembra 1942. godine. Pozorišnu akademiju je završio u klasi profesorke Ljiljane Krstić. Osim u pozorištu, igrao je u preko 50 filmova i TV drama. Najpoznatiji je po ulozi Rajka Maleševića iz televizijske serije Moj rođak sa sela (2008 — 2011). Dobitnik je Sterijine nagrade i Oktobarske nagrade grada Beograda.

    Ženio se tri puta i ima ćerku Sofiju.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Oh, divljino (1967)
    2. Koraci kroz magle (1967)
    3. Operacija Beograd (1968)
    4. Dama s kamelijama (1968)
    5. Jahaci put mora (1969)
    6. Obicna prica (1969)
    7. Sokratova odbrana i smrt (1971)
    8. Kapetan iz Kepenika (1971)
    9. Devojka sa Kosmaja (1972)
    10. Zlocin i kazna (1972)
    11. Leptirica (1973)
    12. Zakletva (1974)
    13. Pokoj, rci, jad (1975)
    14. Treci za preferans (1975)
    15. Sudjenje (1975)
    16. Sinovi (1975)
    17. Devojacki most (1976)
    18. Na putu izdaje (1976– )
    19. Prvi garnizon (1976)
    20. Morava 76 (1976– )
    21. Kuhinja (1976)
    22. Trener (1978)
    23. Povratak otpisanih (1976– )
    24. Spanski zahtev (1978)
    25. Razmena (1978– )
    26. Covjek koga treba ubiti (1979)
    27. Poslednji cin (1981– )
    28. Sablazan (1982)
    29. Tri sestre (1982)
    30. Bunar (1982)
    31. Prijatelji (1984)
    32. Sta je s tobom, Nina (1984)
    33. Prokleta avlija (1984)
    34. Price iz becke sume (1985)
    35. Hudodelci (1987)
    36. Vuk Karadzic (1987– )
    37. Mesto susreta Beograd (1987)
    38. Lager Nis (1987)
    39. Drugi covek (1988)
    40. Roman o Londonu (1988– )
    41. Sabirni centar (1989)
    42. Atoski vrtovi - preobrazenje (1989)
    43. Bunker Palace Hôtel (1989)
    44. Balkan ekspres 2 (1989– )
    45. Boj na Kosovu (1989)
    46. Stremnicka (1989)
    47. Kolubarska bitka (1990)
    48. Iza zida (1990)
    49. Prokleta je Amerika (1992)
    50. Aleksa Santic (1990– )
    51. Zitije Svetog Simeona (1992)
    52. Prvi put s ocem na jutrenje (1992)
    53. Koju igru igras (1992)
    54. Vecita slavina (1994)
    55. Ne veruj zeni koja pusi gitanes bez filtera (1995)
    56. Gore dole (1996–1997)
    57. Morte di una ragazza perbene (1999)
    58. Budi fin (2001– )
    59. I banchieri di Dio (2002)
    60. Tragom Karadjordja (2004– )
    61. Skela (2004)
    62. Idealne veze (2005– )
    63. I figli strappati (2006)
    64. Fade to Black (2006)
    65. Seljaci (2006– )
    66. Badnje vece 1943 (2007)
    67. Maska (2007)
    68. Osma sednica ili Zivot je san (2007)
    69. Milos Brankovic (2008)
    70. Paviljon br. 6 (2008)
    71. Poslednja audijencija (2008– )
    72. Gorki plodovi (2008– )
    73. Neko me ipak ceka (2009)
    74. Hitna pomoc (2009)
    75. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    76. Lo scandalo della Banca Romana (2010)
    77. Miris kise na Balkanu (2010– )
    78. Moj rodjak sa sela (2008– )
    79. Miris kise na Balkanu (2011)
    80. Zverinjak (2012)
    81. Zverinjak (2012– )
    82. Ljubav dolazi kasnije (2013)
    83. Pukotina (2013)
    84. Mali Budo (2014)
    85. Urgentni centar (2014– )
    86. Off (2015)
    87. Djurdjevak crveni (2015)
    88. Komsije (2015– )
    89. Dodir na bol (2017)
    90. Nemanjici-radjanje kraljevine (2018– )
    91. Kralj Petar I / Čarape kralja Petra (2018)
    92. Zigosani u reketu (2018– )
    93. Kralj Petar I (2019)
    94. Señor (2019)
    Izmenjeno od: dimic; 26.03.2019 u 16:39.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1