+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.512
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.870
    Pohvaljen 44.301 puta u 9.325 postova
    Moć reputacije
    1273

    Gojko Baletic / Gojko Baletić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Gojko Baletic / Gojko Baletić

    IMDb



    Gojko Baletić (Skoplje, 3. mart 1956) je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac.

    Gojko Baletić je rođen u Skoplju 3. marta 1956. godine. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Arsenija Jovanovića. Stalni je član Narodnog pozorišta od 1985. godine. Pored uloga u pozorištu ostvario je zapažene uloge i u televizijskim serijama, najpoznatiji je po ulozi Branka Pantića iz filmskog serijala Tesna koža.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Drugarcine (1979)
    2. Svetozar Markovic (1980– )
    3. Tesna koza (1982)
    4. Venerijanska raja (1982)
    5. Bunar (1982)
    6. Balkan ekspres (1983)
    7. Kamiondzije 2 (1983– )
    8. Balkan ekspres (1984– )
    9. Sest dana juna (1985)
    10. Tombola (1985)
    11. Price iz becke sume (1985)
    12. Uvek spremne zene (1987)
    13. Tesna koza 2 (1987)
    14. The Fortunate Pilgrim (1988)
    15. Tajna manastirske rakije (1988)
    16. Tesna koza 3 (1988)
    17. Zaboravljeni (1988)
    18. Kako zasmejati gospodara (1988)
    19. Balkan ekspres 2 (1989)
    20. Balkan ekspres 2 (1989– )
    21. Solunci govore (1990)
    22. Zaboravljeni (1991– )
    23. Bolji zivot (1987–1991)
    24. Tesna koza 4 (1991)
    25. Goli zivot (1994– )
    26. Gore dole (1996–1997)
    27. Ckalja No. 1 (1997)
    28. Nikoljdan 1901. godine (1998)
    29. Dzandrljivi muz (1998)
    30. Porodicno blago (1998–2002)
    31. Beograd-Bar via Peking (2001)
    32. Tragom Karadjordja (2004– )
    33. Stizu dolari (2004– )
    34. Karadjordje i pozoriste (2004– )
    35. Gorki plodovi (2008– )
    36. Sesto culo (2009– )
    37. Miris kise na Balkanu (2010– )
    38. Bela ladja (2006– )
    39. Urgentni centar (2014– )

    Izmenjeno od: TamaraPsy; 30.10.2018 u 19:23.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:07.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1