+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.427
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.336
    Pohvaljen 42.175 puta u 9.202 postova
    Moć reputacije
    1264

    Miljenko Brlecic / Miljenko Brlečić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Miljenko Brlecic / Miljenko Brlečić

    IMDb



    Miljenko Brlečić rođen je 4. srpnja, 1950. godine u Zlatar Bistrici. Na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti diplomirao je 1973. godine. Član Drame Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu postao je 1978.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Gravitacija ili fantasticna mladost cinovnika Borisa Horvata (1968)
    2. Balade Petrice Kerempuha (1971)
    3. Timon (1973)
    4. Vrijeme za bajku (1974– )
    5. U registraturi (1974– )
    6. Prikazivanje Dubravke ljeta gospodnjega 1974. (1975)
    7. Muka svete Margarite (1975– )
    8. Knez (1975)
    9. Zec (1975)
    10. Nocna skela (1976)
    11. Michelangelo Buonaroti (1977)
    12. Nikola Tesla (1977– )
    13. Ispit zrelosti (1978)
    14. Tomo Bakran (1978)
    15. Bombaski proces (1978)
    16. Ivanjska noc (1979)
    17. Put u Kumrovec (1980)
    18. Svetozar Markovic (1980)
    19. Luda kuca (1980)
    20. Kazalisni zivot ili smrt (1981)
    21. Samo jednom se ljubi (1981)
    22. Svetozar Markovic (1980– )
    23. The Liberation of Skopje (1981)
    24. Nepokoreni grad (1981– )
    25. Dundo Maroje (1983)
    26. Kvit posao (1983)
    27. Chopin (1984)
    28. Hrvatski narodni preporod (1985– )
    29. Horvatov izbor (1985)
    30. Konac komedije (1986)
    31. TV Teatar Ujakov San (1987)
    32. Svila Skare (1987)
    33. Putovanje u Vucjak (1986– )
    34. Rasprodaja (1988)
    35. Predvecerje puno skepse (1988)
    36. Vuk Karadzic (1987– )
    37. Djavolji raj (1989)
    38. Razbijena vaza (1990)
    39. Tudjinac (1990– )
    40. Dioskuri (1991)
    41. Slavlje Bozicne Noci (1992)
    42. Sokak triju ruza (1992)
    43. Pjevajmo pjesme, govorimo balade (1993)
    44. Roktanje intelektulanih krmaca ili Europa danas (1993)
    45. Vrijeme za... (1993)
    46. Muka (1994)
    47. Komedijice (1997– )
    48. Nazarecanin (1999)
    49. Ispovijed koju niste zavrijedili (1999)
    50. Veliko spremanje (2000)
    51. Brod (2002)
    52. Duga ponoc (2004)
    53. Bibin svijet (2006– )
    54. Blazeni Augustin Kazotic (2008)
    55. Neka ostane medju nama (2010)
    56. Pusiona (2012)
    57. Glembajevi (2014)
    58. Frankenstein (2015)
    59. Krapp's Last Tape
    60. Hyperionova smrt

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:55.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1