+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.427
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.336
    Pohvaljen 42.175 puta u 9.202 postova
    Moć reputacije
    1264

    Vanco Petrusevski / Vančo Petruševski

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vanco Petrusevski / Vančo Petruševski

    IMDb



    Vanco Petrusevski (rođen 19 aprila 1951. godine u Skoplju ) - Makedonski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Itar Pejo (1977– )
    2. Presuda (1977)
    3. Nasi godini (1979– )
    4. Ilinden (1982– )
    5. Zapisnik (1983)
    6. Vinovnik (1983)
    7. Memed My Hawk (1984)
    8. Let vo mesto (1984)
    9. Divo meso (1984)
    10. Legendi i predanija (1984– )
    11. Na nas nacin (1985– )
    12. Ajde da se druzime (1985– )
    13. Srecna nova '49 (1986)
    14. Solunski patrdii (1985– )
    15. Kliment Ohridski (1986)
    16. Treto doba (1987– )
    17. Za troska sreka (1987)
    18. Teatarce Levo kose (1987– )
    19. Tvrdokorni (1988– )
    20. Trst via Skopje (1987– )
    21. Opstanok (1990– )
    22. Tetoviranje (1991)
    23. Postar (1991)
    24. Eleliga pepeliga (1991– )
    25. Makedonski narodni prikazni (1986– )
    26. Vreme, zivot (1992)
    27. Grev ili spricer (1993)
    28. Angeli na otpad (1995)
    29. Salon Harmoni (1998– )
    30. Kaca (1999)
    31. Hihiriku - 20 godini (1999)
    32. Pogresno vreme (2000– )
    33. Nokj sproti Sveti Vasilij (2001)
    34. Zavedeni (2002– )
    35. Makedonski narodni prikazni 2 (1993– )
    36. Bitolski lakrdii (2002– )
    37. Makedonski prikazni: prodolzuvanje na tradicijata (2006– )
    38. Patuvanje so rabrobus (2007– )
    39. Dosie - K (2007)
    40. Balkan Bend (2009– )
    41. Narodni prikazni (2009– )
    42. Makedonski stari prikazni (2010– )
    43. Carskata e posledna (2010)
    44. Azilanti (2010– )
    45. Makedonski narodni prikazni 3 (2010– )
    46. Tvrdokorni (2013– )
    47. Zbor (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 21:07.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:41.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1