+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.433
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 42.986 puta u 9.241 postova
    Moć reputacije
    1265

    Veronika Kovacic / Veronika Kovačić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Veronika Kovacic / Veronika Kovačić

    IMDb



    Veronika Kovačić (Zagreb, 4. veljače 1945.) je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Divlji andjeli (1969)
    2. Klupa u Jurjevskoj (1972– )
    3. Diskrecija zajamcena (1972)
    4. Zivjeti od ljubavi (1973)
    5. Ca smo na ovon svitu... (1973– )
    6. Bog igre (1975)
    7. Akcija Stadion (1977)
    8. Punom parom (1978– )
    9. Kvitung (1980)
    10. Happy New Year (1981)
    11. Cudesna suma (1986)
    12. Putovanje u Vucjak (1986– )
    13. Trazim srodnu dusu (1990– )
    14. Dobro dosli na planet Zemlju (1993)
    15. Nit zivota (2000)

    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:06.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:47.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1