+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.437
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 43.021 puta u 9.248 postova
    Moć reputacije
    1265

    Bogdan Pop Djorcev / Bogdan Pop Djorčev

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Bogdan Pop Djorcev / Bogdan Pop Djorčev

    IMDb



    Nema podataka.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Slucki od zivotot (1984– )
    2. Iscekuvanje (1984)
    3. Slobodan Pad (1985)
    4. Makedonski narodni prikazni (1986– )
    5. Trst via Skopje (1987– )
    6. Postar (1991)

    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 20:42.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1