+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.437
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 43.019 puta u 9.248 postova
    Moć reputacije
    1265

    Nebojsa Kundacina / Nebojša Kundačina

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Nebojsa Kundacina / Nebojša Kundačina

    IMDb



    Nebojša Kundačina (Stolac, 15. jul 1961) je srpski filmski i pozorišni glumac.

    Nebojša Kundačina je završio Akademiju scenskih umetnosti u Sarajevu. Bio je član Narodnog pozorišta u Sarajevu od 1989. do 1992. godine i član Pozorišta na Terazijama u Beogradu 1993. godine, od 2000. godine je stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Venerijanska raja (1982)
    2. Nadvoznjak (1987)
    3. Tempi di guerra (1987)
    4. Poslednji valcer u Sarajevu (1990)
    5. Zaboravljeni (1991– )
    6. Srecni ljudi (1993– )
    7. Goli zivot (1994– )
    8. Vecita slavina (1994)
    9. Otvorena vrata (1994– )
    10. Treca sreca (1995)
    11. Znakovi (1995)
    12. Srecni ljudi: Novogodisnji special (1996)
    13. Gore dole (1996–1997)
    14. Nasa engleskinja (1997)
    15. Laza i Paralaza (1998)
    16. Otac (2001)
    17. Porodicno blago (1998–2002)
    18. Zivot je mars (2003)
    19. Tragom Karadjordja (2004– )
    20. Jelena (2004– )
    21. Bergmanova sonata (2005)
    22. Rekonvalescenti (2006)
    23. Bozicna pecenica (2007)
    24. Seljaci (2006– )
    25. Uvodjenje u posao (2007)
    26. Ono nase sto nekad bejase (2007– )
    27. Zaboravljeni umovi Srbije (2007– )
    28. Bela ladja (2006– )
    29. Sesto culo (2009– )
    30. Miris kise na Balkanu (2010– )
    31. Zene sa Dedinja (2011–2015)
    32. Ravna Gora (2013– )
    33. Urgentni (2014– )
    34. Par i nepar (2016)
    35. Santa Maria della Salute (2016)
    36. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    37. Bozicni ustanak (2017– )
    38. Santa Maria della Salute (2017– )

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 15:37.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:49.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1