+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.427
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.336
    Pohvaljen 42.175 puta u 9.202 postova
    Moć reputacije
    1264

    Nikolina Jelisavac / Nikolina Jelisavac

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Nikolina Jelisavac / Nikolina Jelisavac

    IMDb



    Nikolina Jelisavac je rođena 1978. godine u Banjaluci, gdje je 2003. godine završila Akademiju umjetnosti na glumačkom smjeru. Stalni je član Umjetničkog ansambla Narodnog pozorišta RS i u ovoj kući ostvarila je niz velikih uloga, a za svoj rad dobila je mnoge nagrade i priznanja. Pored pozorišta, započela je i filmsku karijeru i već je sa prve dvije velike glumačke uloge dobila značajne nagrade i osvojila, kako publiku tako i kritiku.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mejdan Simeuna Djaka (1999)
    2. Zene, ljudi i ostalo (1999– )
    3. Znak (2001)
    4. Crna hronika (2004– )
    5. Postar i princeza (2004)
    6. Praonica (2005– )
    7. Heroji za jedan dan (2005)
    8. Klopka (2006–2012)
    9. Like Father (2007)
    10. Tata i zetovi (2006– )
    11. Pecat (2008– )
    12. To toplo ljeto (2008– )
    13. Iscezli mjesec (2008)
    14. The Philanthropist (2009)
    15. 32. decembar (2009)
    16. Motel Nana (2010)
    17. Dva smo svijeta razlicita (2011– )
    18. Kad bude, bice (2012– )
    19. Lud, zbunjen, normalan (2007– )
    20. Zamalo zivot (2013– )
    21. Ja sam iz Krajine, zemlje kestena (2013)
    22. Turetskiy tranzit (2014– )
    23. Kriza (2013– )
    24. Hiljadarka (2015)
    25. Last Perspective (2015)
    26. Senke nad Balkanom (2017– )
    27. Meso (2017)
    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 15:51.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:50.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1