+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.526
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.861
    Pohvaljen 44.226 puta u 9.323 postova
    Moć reputacije
    1274

    Cedomir Petrovic / Čedomir Petrović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Cedomir Petrovic / Čedomir Petrović

    IMDb



    Čedomir "Čeda" Petrović (Beograd, 1. januar 1949.) je srpski reditelj i glumac. Sin je čuvenog glumca Miodraga Petrovića Čkalje.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Put oko sveta (1964)
    2. Zlatna pracka (1967)
    3. Silom otac (1969)
    4. Ckalja (1970)
    5. Sladak zivot na srpski nacin (1971)
    6. Domovina u pesmama (1971)
    7. Obraz uz obraz (1972– )
    8. Kamiondzije (1972– )
    9. Otpisani (1974)
    10. Price O Psima (1974)
    11. Otpisani (1974– )
    12. Sinovi (1975)
    13. Andra i Ljubica (1975)
    14. Lepse od snova (1976)
    15. Usijane glave (1977– )
    16. Miris poljskog cveca (1977)
    17. Slucaj sampiona (1977)
    18. Stici pre svitanja (1978)
    19. Kakav dan (1979)
    20. Vruc vetar (1980– )
    21. Nase price (1980– )
    22. Sedam sekretara SKOJ-a (1978– )
    23. Svinjski otac (1981)
    24. Frede, laku noc (1981)
    25. Price iz radionice (1981– )
    26. Venerijanska raja (1982)
    27. Sumrak (1983)
    28. Kamiondzije 2 (1983– )
    29. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    30. Dr (1984)
    31. Sudbina umetnika-Djura Jaksic (1985)
    32. Slucaj Laze Kostica (1985)
    33. Price iz becke sume (1985)
    34. Crvena baraka (1985)
    35. Tajna Laze Lazarevica (1986)
    36. Neozbiljni Branislav Nusic (1986)
    37. Miss (1986)
    38. Waitapu (1987)
    39. Bolji zivot (1987–1991)
    40. Hajde da se volimo (1987)
    41. Rezervisti (1987)
    42. Bolji zivot: Novogodisnji special (1987)
    43. Ckalja sa vama (1989)
    44. Ckalja, snaga klade valja (1989)
    45. Solunci govore (1990)
    46. Ovdje nema nesretnih turista (1990)
    47. Iza zida (1990)
    48. Zagreb-Beograd preko Sarajeva (1992)
    49. Igra piona (1993)
    50. Ruski car (1993)
    51. Udri jace manijace (1995)
    52. Ne veruj zeni koja pusi gitanes bez filtera (1995)
    53. To se samo svici igraju (1996– )
    54. Neki cudni ljudi (2008– )

    Izmenjeno od: mir-lav; 31.08.2019 u 16:57.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1