+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.437
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 43.019 puta u 9.248 postova
    Moć reputacije
    1265

    Cedomir Petrovic / Čedomir Petrović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Cedomir Petrovic / Čedomir Petrović

    IMDb



    Čedomir "Čeda" Petrović (Beograd, 1. januar 1949.) je srpski reditelj i glumac. Sin je čuvenog glumca Miodraga Petrovića Čkalje.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ckalja sa vama (1989)
    2. Ckalja, snaga klade valja (1989)
    3. Ruski car (1993)
    4. To se samo svici igraju (1996– )
    5. Ckalja No. 1 (1997)
    6. Halo, ovde Ckalja (1999– )
    7. Mili i slatki, moj Djokice (2000)
    8. Neki cudni ljudi (2008– )

    Izmenjeno od: Shane; 31.05.2018 u 16:14.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1