+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.427
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.344
    Pohvaljen 42.225 puta u 9.210 postova
    Moć reputacije
    1264

    Tarik Filipovic / Tarik Filipović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Tarik Filipovic / Tarik Filipović

    IMDb



    Tarik Filipović (Zenica, Bosna i Hercegovina, 11. ožujka 1972.), hrvatski je glumac i TV voditelj.

    Tarik Filipović rođen je 11. ožujka 1972. u Zenici od majke Seke i oca Omera. Ima i mlađu sestru Eminu. Kao dječak imao je nadimke Rikta, Riketa, a navijao je za Čelik, koji je u vrijeme bivše Jugoslavije bio prvoligaš. Glumačku karijeru je počeo u dječjem ansamblu Narodnog kazališta u Zenici. Studirao je na zagrebačkoj Akademiji za kazalište, film i televiziju. Glumio je u više od 800 kazališnih predstava. Snimio je puno filmova i tv - serija koje su se prikazivale širom država na prostoru bivše Jugoslavije, a poznat je i po ulozi Teodora "Tea" Friščića u seriji Bitange i princeze. Medijsku slavu je stekao najprije u HRT-ovoj Skrivenoj kameri, a potom kao voditelj kviza Tko želi biti milijunaš?, čije je emitiranje počelo na HRT-u 2002. godine. Krajem 2007. godine, Milijunaš se nakratko maknuo s ekrana, kako bi ustupio mjesto novom kvizu "1 protiv 100" u kojem je Tarik također bio voditelj. 3. lipnja 2010. odradio je posljednju emisiju kviza Tko želi biti milijunaš. Tarik Filipovic na HRT-u trenutačno vodi kviz Potjeru. Od veljače 2016. godine voditelj je i zabavne emisije Satirikon.

    Trenutačno živi i radi u Zagrebu. U braku je s bivšom Miss Hrvatske Lejlom Šehović, s kojom ima sina Armana, rođenog 2008. godine. Lamija Hasanbegović, supruga bivšeg ministra kulture Republike Hrvatske, Zlatka Hasanbegovića, njegova je prijateljica i zaposlenica LD Storea koji je u vlasništvu Filipovićeve supruge Lejle.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Okus limuna (1993)
    2. Cijena zivota (1994)
    3. Isprani (1995)
    4. Smogovci (1982–1996)
    5. Cudnovate zgode segrta Hlapica (1997)
    6. Agonija (1998)
    7. Srce nije u modi (2000)
    8. Polagana predaja (2001)
    9. Behind Enemy Lines (2001)
    10. Hlapiceve nove zgode (2000– )
    11. Nasi i vasi (2000– )
    12. 24 sata (2002)
    13. Svjedoci (2003)
    14. Leti leti (2004)
    15. Duga mracna noc (2004)
    16. Nasa mala klinika (2004– )
    17. Duga mracna noc (2005– )
    18. Lopovi prve klase (2005)
    19. Dva igraca s klupe (2005)
    20. Go West (2005)
    21. Dobro ustimani mrtvaci (2005)
    22. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    23. Kazaliste u kuci (2006–2007)
    24. Ritam zivota (2007)
    25. Dobre namjere (2007–2008)
    26. Storm (2009)
    27. U zemlji cudesa (2009)
    28. Tito (2010– )
    29. Bitange i princeze (2005– )
    30. Stella (2013– )
    31. Devet polozaja samoce (2014)
    32. Markov trg (2014)
    33. Govorna posta: Voicemail (2015)
    34. Satirikon (2015– )
    35. Lud, zbunjen, normalan (2007– )
    36. Zg80 (2016)
    37. Crno-bijeli svijet (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 20:52.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1