+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.691
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.045
    Pohvaljen 61.442 puta u 5.162 postova
    Moć reputacije
    586

    Vladislava Djordjevic / Vladislava Đorđević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vladislava Djordjevic / Vladislava Đorđević

    IMDb



    Vladislava Đorđević "Vaca" (Beograd, 10. maj 1974) je srpska glumica i sinhronizator crtanih filmova.
    Vladislava Đorđević je rođena 10. maja 1974. godine u Beogradu. Glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti Braća Karić u klasi profesora Predraga Ejdusa. Izdala je dva albuma sa grupom Vrooom u kojoj je pevala. Igra u Malom pozorištu Duško Radović i u Ateljeu 212, a igrala je i u drugim pozorištima. Radi na TV B92, gde snima dramske emisije, reklame i sinhronizuje crtane filmove. Za najbolju žensku ulogu "Lažeš Melita" u Splitu 2010. je dobila nagradu Mali Marulić. Učestvovala je u sinhronizaciji dvadesetak crtanih filmova gde je pozajmljivala glas u Nodiju (više likova), Sunđer Bobu (više likova) i mnogim drugim, a najpoznatija je kao Dora (Dora istražuje) i Sunđer Bob Kockalone kome daje glas više od deset godina.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. Ulica dobre volje (2000- )
    2. Kazneni prostor (2002- )
    3. Mile vs. tranzicija (2003- )
    4. Cuvar (2011)
    5. Narcis i Eho (2011)
    6. Zalet (2012)




    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:16.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:16.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1