+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.659
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.045
    Pohvaljen 61.361 puta u 5.152 postova
    Moć reputacije
    582

    Milutin 'Mica' Tatic / Milutin "Mića" Tatić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milutin 'Mica' Tatic / Milutin "Mića" Tatić

    IMDb



    Milutin "Mića" Tatić (Niš, 29. maj 1923. — Beograd, 25. mart 1991) bio je srpski pozorišni, filmski i TV glumac.
    Ostvario je mnoštvo tv i filmskih uloga, ali je najveću popularnost stekao kao junak TV serije za decu ''Na slovo, na slovo''. Najmlađe slušaoce Radio Beograda godinama je budio emisijom '''Dobro jutro, deco''. Deca i danas uživaju u njegovom glasu pozajmljenom crtanim junacima kao što su Pera Detlić, Popaj i patak Dača.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Besmrtna mladost (1948)
    2. Barba Zvane (1949)
    3. Jezero (1950)
    4. Crveni cvet (1950)
    5. Decak Mita (1951)
    6. Nevjera (1953)
    7. Tudje dete (1959)
    8. Tri Amorove strele (1959)
    9. Servisna stanica (1959- )
    10. Ljubav i moda (1960)
    11. Zajednicki stan (1960)
    12. Indeks i bubanj (1960)
    13. Eks Gertrude Sulc (1960)
    14. Dva pogleda kroz kljucaonicu (1960)
    15. Nema malih bogova (1961)
    16. Sreca u torbi (1961)
    17. Na tajnom kanalu (1961- )
    18. Mica i Mikica (1961)
    19. En-den-dinus (1961- )
    20. Cirkus Univerzal (1962)
    21. Muzej vostanih figura (1962- )
    22. Kapetan Smelo srce (1963)
    23. Cutljiva zena (1963)
    24. Bezazlene duse (1963)
    25. Na slovo, na slovo (1963- )
    26. Licem u nalicje (1965- )
    27. Ofelija (1967- )
    28. Zlatna pracka (1967)
    29. Visocka hronika (1967- )
    30. Dezurna ulica (1967- )
    31. Stara koka, dobra juha (1967)
    32. Muzicka bajka (1967)
    33. Spavajte mirno (1968)
    34. Kad golubovi polete (1968)
    35. Prvoklasni haos (1968- )
    36. Saculatac (1968- )
    37. Veselo vece - 20 godina (1969)
    38. Neprijatelj naroda (1969)
    39. S vanglom u svet (1971- )
    40. Na slovo, na slovo (1971- )
    41. Jedan ujak Hojan (1971)
    42. Majstori (1972- )
    43. Jelisavetini ljubavni jadi zbog molera (1972)
    44. Glumac je, glumac (1972- )
    45. Pozorište u kući (1972- )
    46. Nase priredbe (1973- )
    47. Filip na konju (1973- )
    48. Zimovanje u Jakobsfeldu (1975)
    49. Salaš u Malom Ritu (1975- )
    50. Nevidljivi covek (1976)
    51. Opekotine (1977)
    52. Vruć vetar (1980- )
    53. Sumrak (1983)




    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:25.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:01.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1