+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Goran Stankovic / Goran Stanković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Goran Stankovic / Goran Stanković

    IMDb



    Diplomirao je na katedri za Televizijsku režiju na Akademiji umetnosti Beograd, 2010. godine.

    Goran Stanković predaje rad sa glumcima na Američkom filmskom insitutu, na kojem je završio master studije, a na isti je primljen je kao stipendista sa filmom “Polazak” kojim je diplomirao na Akademiji umetnosti Beograd.

    Tokom studija dodeljeno mu je 18 priznanja, a njegovi filmovi prikazani su u zvaničnim programima najznačajnijih domaćih i svetskih festivala kratkog filma.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ko cuva cuvare (2006)
    2. Polazak (2010)
    3. Here I Am (2011)
    4. Il Mantello (2012)
    5. Way in Rye (2013)
    6. In the Dark (2014)
    7. The Ferryman (2016– )
    8. Sumnjiva lica (2016– )
    9. Jutro ce promeniti sve (2018– )
    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:19.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:41.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1