+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Jovana Stojiljkovic / Jovana Stojiljković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jovana Stojiljkovic / Jovana Stojiljković

    IMDb



    Mlada glumica Jovana Stojiljković skrenula je pažnju na sebe ulogom tinejdžerke Maje u filmu „Panama“, kao i sjajnom epizodom u drami „Kazimir i Karolina“ Ateljea 212.

    U svet glume ušla je preko škole Nenada Nenadovića, a u svojoj riznici nagrada već ima jednu „Caricu Teodoru“ i Sterijinu nagradu za najbolju predstavu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Klip (2012)
    2. Kad ljubav zakasni (2014)
    3. Samac u braku (2014– )
    4. Sama (2014)
    5. Nocas mi srce pati (2014)
    6. Branio sam Mladu Bosnu (2014)
    7. Branio sam Mladu Bosnu (2015– )
    8. Bicemo prvaci sveta (2015)
    9. Panama (2015)
    10. Cizmasi (2015– )
    11. Grad (2016)
    12. Prvaci sveta (2016– )
    13. Sarajevo Songs of Woe (2016)
    14. Jedna noc / One Night (2016)
    15. My Daughter Is Missing / Missing in Europe (2017)
    16. Kazimir i Karolina (2017)
    17. Senke nad Balkanom (2017– )
    18. Sumnjiva lica (2016– )
    19. Juzni vetar / South Wind (2018)
    20. Tata (2016)
    21. Jutro ce promeniti sve (2018– )
    22. Savovi (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 17:30.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1