+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.122
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.030
    Pohvaljen 12.522 puta u 3.019 postova
    Moć reputacije
    337

    Ivana Zigon / Ivana Žigon

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Ivana Zigon / Ivana Žigon

    IMDb



    Ivana Žigon, rođena u Beogradu 02. februara 1968. godine, srpska je glumica. Ćerka je glumca i reditelja Steve Žigona i glumice Jelene Žigon.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Nora (1975)
    2. U banji jednog dana (1976)
    3. Jedan dan (1977)
    4. Ljubav u jedanaestoj (1978)
    5. Gersla (1979)
    6. Lutalica (1987)
    7. Brooklyn - Gusinje (1988)
    8. Svet (1989)
    9. Poslednji krug u Monci (1989)
    10. Hajde da se volimo 3 (1990)
    11. Holivud ili propast (1991)
    12. Raj / Heaven (1993)
    13. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    14. Vecita slavina (1994)
    15. Oridjinali (1995– )
    16. S one strane ogledala (1998)
    17. L'impero (2001– )
    18. I banchieri di Dio / The Bankers of God: The Calvi Affair (2002)
    19. O stetnosti duvana (2004)
    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:55.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:37.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1