+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.758
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.057
    Pohvaljen 62.373 puta u 5.238 postova
    Moć reputacije
    592

    Josif Tatic / Josif Tatić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Josif Tatic / Josif Tatić

    IMDb



    Josif Tatić je rođen u glumačkoj porodici, njegovi roditelji Branko i Hristina su takođe bili glumci.

    Studirao je glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Od 1968. godine bio je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, ali je igrao i u drugim pozorištima u zemlji, u SKC-u, Zvezdari teatru, Narodnom pozorištu u Beogradu, kao i u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

    Mada je odigrao brojne uloge u pozorištu, na filmu i televiziji, šira publika će ga pamtiti po ulogama Slobodana Mihajlovića u predstavi ''Šovinistička farsa'', Božidara Soldatovića ''Jataganca'' u seriji ''Bolji život'' i Tanasija Vitorovića u seriji ''Grlom u jagode''. Za ulogu oca u predstavi ''Hadersfild'' dobio je 2006. godine nagradu Zoranov brk.

    Josif Tatić je preminuo iznenada u 66. godini života, 8. februara 2013. u Beogradu.

    Njegova ćerka, Jelisaveta Tatić-Čuturilo, je poznata srpska kostimografkinja.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. Provereno nema mina (1965)
    2. Jutro (1967)
    3. Deca vojvode Smita (1967)
    4. Bekstva (1968)
    5. Vuk sa Prokletija (1968)
    6. Tako je ako vam se tako cini (1968)
    7. Horoskop (1969)
    8. Mladici i devojke 2 (1969- )
    9. Jana (1970)
    10. Gastronauti (1970)
    11. Ceo zivot za godinu dana (1971- )
    12. Hronika palanckog groblja (1971- )
    13. Sve ce to narod pozlatiti (1971)
    14. Šešir profesora Koste Vujića (1971)
    15. Kapetan iz Kepenika (1971)
    16. Haleluja (1971)
    17. Devojka sa Kosmaja (1972)
    18. Neznani junak (1972)
    19. Mileva Ajnstajn (1972)
    20. Samrtno prolece (1973)
    21. Nase priredbe (1973- )
    22. Oni lepi rodjendani (1973)
    23. Hleb (1973)
    24. SB zatvara krug (1974)
    25. Kosava (1974)
    26. Uljez (1974)
    27. Otpisani (1974- )
    28. Pavle Pavlovic (1975)
    29. Djavolje merdevine (1975- )
    30. Ignjatovic protiv Gebelsa (1975)
    31. Dolje s oruzjem (1975)
    32. Cetiri dana do smrti (1976)
    33. Grlom u jagode (1976- )
    34. Proces Djordanu Brunu (1976)
    35. Ozraceni (1976)
    36. Hajducka vremena (1977)
    37. Specijalno vaspitanje (1977)
    38. Vise od igre (1977- )
    39. Vise od igre (1977)
    40. Crni dani (1977- )
    41. Pucina (1978)
    42. Mala moja iz Bosanske Krupe (1978)
    43. Trofej (1979)
    44. Kur pranvera vonohet (1979)
    45. Zivi i mrtvi (1979)
    46. Reklamacija (1979)
    47. Prva Srpska zeleznica (1979)
    48. Povoljan vetar (1979)
    49. Bezacemo cak u Liku (1979)
    50. Petrijin venac (1980)
    51. Petrijin venac (1980- )
    52. Pripovedanja Radoja Domanovica (1980- )
    53. Kad prolece kasni (1980- )
    54. Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica (1980)
    55. Hajduk (1980)
    56. Svetozar Markovic (1981- )
    57. Siroko je lisce (1981)
    58. Sok od šljiva (1981)
    59. Na rubu pameti (1981)
    60. Kad sveci marsiraju (1981)
    61. 13. jul (1982)
    62. Balkan ekspres (1983)
    63. Razvojni put Bore Snajdera (1983)
    64. Jos ovaj put (1983)
    65. Kamiondžije opet voze (1984)
    66. Lazar (1984)
    67. Kraj rata (1984)
    68. Balkan ekspres (1984- )
    69. Caj u pet (1984)
    70. Tajvanska kanasta (1985)
    71. Jagode u grlu (1985)
    72. Bal na vodi (1985)
    73. Ucini to svojski (1985)
    74. Indijsko ogledalo (1985)
    75. Sovinisticka farsa (1986)
    76. Lovac protiv topa (1986)
    77. Uvek spremne zene (1987)
    78. Tesna koza 2 (1987)
    79. Vuk Karadzic (1987- )
    80. Zivot u grobljanskoj (1987)
    81. Mladost umetnika (1987)
    82. Dogodilo se na danasnji dan (1987)
    83. Bolji život (1987- )
    84. Bolji život: Novogodišnji specijal (1987)
    85. Za sada bez dobrog naslova (1988)
    86. Odpadnik (1988)
    87. Il colpo (1989)
    88. Hajde da se volimo 2 (1989)
    89. Balkan ekspres 2 (1989- )
    90. Balkan ekspres 2 (1989)
    91. Poslednji krug u Monci (1989)
    92. Gospodja ministarka (1989)
    93. Boj na Kosovu (1989)
    94. Hajde da se volimo 3 (1990)
    95. Ljubav je hleb sa devet kora (1990)
    96. Iza zida (1990)
    97. Sovinisticka farsa 2 (1992)
    98. Tri karte za Hollywood (1993)
    99. Bolje od bekstva (1993)
    100. Vizantijsko plavo (1993)
    101. Ni na nebu ni na zemlji (1994)
    102. Rodjen kao ratnik (1994)
    103. Otvorena vrata (1994- )
    104. Paket aranzman (1995)
    105. Underground (1995)
    106. Bila jednom jedna zemlja (1995- )
    107. Sovinisticka farsa 3 (1996)
    108. Golubnjaca (1996)
    109. Kir Janja (1998)
    110. Porodično blago (1998- )
    111. Spasitelj (1998)
    112. Bure baruta (1998)
    113. Nikoljdan 1901. godine (1998)
    114. Mare largo (1998)
    115. Dzandrljivi muz (1998)
    116. Noz (1999)
    117. Tajna porodicnog blaga (2000)
    118. Vidimo se u Den Hagu (2000)
    119. L'impero (2001- )
    120. Lavirint (2002- )
    121. Lavirint (2002)
    122. Novogodisnje vencanje (2002)
    123. Profesionalac (2003)
    124. Siroti mali hrcki 2010 (2003)
    125. Pljacka Treceg rajha (2004)
    126. Zivot je cudo (2004)
    127. Dangube! (2005- )
    128. Made in YU (2005)
    129. Zivot je cudo (2006- )
    130. Zatamnjenje (2006)
    131. Nesreca uvek ima tendenciju da se uvecava (2007)
    132. Hadersfild (2007)
    133. Nasa mala klinika (2007- )
    134. Uvodjenje u posao (2007)
    135. Pozoriste u kuci (2007- )
    136. Ljubav i drugi zlocini (2008)
    137. Turneja / The Tour (2008)
    138. Braća Blum (2008)
    139. Ulica lipa (2008- )
    140. Cekaj me, ja sigurno necu doci (2009)
    141. Sva ta ravnica (2010- )
    142. Dva smo svijeta razlicita (2010- )
    143. Turneja (2011- )




    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 17:26.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:58.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1