+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.405 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Vedran Mlikota / Vedran Mlikota

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vedran Mlikota / Vedran Mlikota

    IMDb



    Vedran Mlikota (Zagvozd, 31. srpnja 1969.), hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    Rođen je u Zagvozdu, gdje završava osnovnu i dva razreda srednje škole; ostala dva razreda srednje škole završava u Splitu. Upisuje studij glume na Zagrebačkoj akademiji za kazalište, film i televiziju, koju završava 1992. godine u klasi profesora Izeta Hajdarhodžića. Tijekom studija nagrađen je Rektorovom nagradom za predstavu "Hamletmashine". Nakon diplome, postaje član drame HNK u Zagrebu, čiji je član bio do 2010. godine, kada je dao otkaz. Nakon toga nekoliko godina djeluje kao slobodni dramski umjetnik, a 2015. primljen je u stalni angažman satiričkog kazališta Kerempuh. Osvojio je nekoliko nagrada: 1993. je proglašen najboljim glumcem Festivala hrvatske drame Teatra ITD. Sljedeće godine dobiva nagradu "Veljko Maričić" kao najbolji glumac na Prvom festivalu malih scena u Rijeci. Osnivač je i umjetnički direktor festivala "Glumci u Zagvozdu."

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Slavlje Bozicne Noci (1992)
    2. Sokak triju ruza (1992)
    3. Roktanje intelektulanih krmaca ili Europa danas (1993)
    4. Muka (1994)
    5. Cijena zivota (1994)
    6. Smogovci (1982–1996)
    7. Sokica (1996)
    8. Treca zena (1997)
    9. Nasa kucica, nasa slobodica (1999– )
    10. Bogorodica (1999)
    11. Da mi je biti morski pas (1999)
    12. Nasi i vasi (2000– )
    13. Svjedoci (2003)
    14. Zlatni vrc (2004– )
    15. Oprosti za kung fu (2004)
    16. I galebovi su se smijali (2005)
    17. Duga mracna noc (2005– )
    18. Lopovi prve klase (2005)
    19. Dva igraca s klupe (2005)
    20. Nasa mala klinika (2004–2007)
    21. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    22. Balkan Inc. (2006– )
    23. Libertas (2006)
    24. Cimmer fraj (2006–2007)
    25. Bibin svijet (2006– )
    26. Tesko je biti fin (2007)
    27. Bitange i princeze (2005– )
    28. Nije kraj (2008)
    29. Gdje pingvini lete (2008)
    30. Nasa mala klinika (2007– )
    31. Vjerujem u andjele (2009)
    32. Tito (2010– )
    33. Periferija city (2010– )
    34. Fleke (2011)
    35. Ah, taj Ivo! (2012– )
    36. Snow (2012)
    37. Svecenikova djeca (2013)
    38. Stipe u gostima (2008– )
    39. Markov trg (2014)
    40. Ti mene nosis (2015)
    41. Da sam ja netko (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 21:10.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1