+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.403 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ivica Zadro / Ivica Zadro

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivica Zadro / Ivica Zadro

    IMDb



    Ivica Zadro (Zagreb, 13. kolovoza 1954.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Akcija Stadion (1977)
    2. Povratak (1979)
    3. Daj sto das (1979)
    4. Nesretan slucaj (1981)
    5. Poglavlje iz zivota Augusta Senoe (1981)
    6. Nepokoreni grad (1981– )
    7. Pijanist (1983)
    8. Medeni mjesec (1983)
    9. Horvatov izbor (1985)
    10. Putovanje u Vucjak (1986– )
    11. Honor Bound (1988)
    12. Ptice nebeske (1989– )
    13. Neunistivi (1990–1991)
    14. Limacijada (1989–1990)
    15. The Pope Must Die (1991)
    16. Kontesa Dora (1993)
    17. Smogovci (1982–1996)
    18. Malavizija (1991–1996)
    19. Novogodisnja pljacka (1997)
    20. Kad mrtvi zapjevaju (1998)
    21. Garcia (1999)
    22. Holding (2001)
    23. Kiss of Life (2003)
    24. Infekcija (2003)
    25. Doktor ludosti (2003)
    26. Snivaj, zlato moje (2005)
    27. Nasa mala klinika (2004–2007)
    28. Nad lipom 35 (2006– )
    29. Zauvijek susjedi (2007–2008)
    30. Bitange i princeze (2005– )
    31. Bracne vode (2008– )
    32. Parada (2011)
    33. Cvjetni trg (2012)
    34. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    35. Stipe u gostima (2008– )
    36. Isänmaallinen mies (2013)
    37. I godina nova 2015 (2014)
    38. Pocivali u miru (2013– )
    39. Dead End: At the End We Die (2015– )
    40. Novine (2016– )
    41. Den bedste mand (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:56.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1