+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Lucky Strike avatar
    Datum registracije
    02.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    4.455
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    9.418
    Pohvaljen 25.162 puta u 4.731 postova
    Moć reputacije
    466

    Predrag Ceramilac / Predrag Ćeramilac

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Predrag Ceramilac / Predrag Ćeramilac

    IMDb



    Predrag Ćeramilac je rođen 3. februara 1944. godine u Čačku.
    Posle velikog uspeha u filmu ,, Saša ‘’ , glumio je u još nekoliko filmova i serija , a potom napušta
    glumačku karijeru i nastavlja dalji rad kao ekonomista.
    Tragično je okončao život 12. decembra 2011. godine , skokom sa zgrade u kojoj je živeo.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kostana (1962)
    2. Sasa (1962)
    3. Dve noci u jednom danu (1963)
    4. Covek iz hrastove sume (1964)
    5. Old Surehand (1965)
    6. Denovi na iskusenie (1965)
    7. Rapsodija u crnom (1966)
    8. Fruits amers - Soledad / Bitter Fruit (1967)
    9. Memento (1967)
    10. Podne / Noon (1968)
    11. Pogibija (1972)
    12. Opasni susreti (1973– )
    13. Otpisani (1974– )
    Izmenjeno od: Lucky Strike; 18.04.2017 u 17:09.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Lucky Strike:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1