+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.604
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.944
    Pohvaljen 45.427 puta u 9.418 postova
    Moć reputacije
    1283

    Mario Mirkovic / Mario Mirković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mario Mirkovic / Mario Mirković

    IMDb



    Mario Mirković (Zagreb, 17. prosinca 1969.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. S.P.U.K. (1983)
    2. Tajna starog tavana (1984)
    3. The War Boy (1985)
    4. Il generale (1987)
    5. The Pope Must Die (1991)
    6. Nausikaja (1995)
    7. Smogovci (1982–1996)
    8. Nasa mala klinika (2004–2007)
    9. Luda kuca (2005– )
    10. Nasi sretni trenuci (2007)
    11. Zakon! (2008– )
    12. Bitange i princeze (2005– )
    13. Stipe u gostima (2008– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:11.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1