+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.403 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Vladimir Momcilovic / Vladimir Momčilović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vladimir Momcilovic / Vladimir Momčilović

    IMDb



    26. maj 1946., Beograd, Srbija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kako (1972– )
    2. Ludi ujka (1972)
    3. Vreme Sutjeske (1973)
    4. Siroti mali hrcki (1973)
    5. Piknik na frontu (1973)
    6. Junak mog detinjstva (1973– )
    7. Trkac (1974)
    8. Jastuk (1974)
    9. Postenje (1974)
    10. Njurci (1974)
    11. Micko (1974)
    12. Draga tetka (1974)
    13. Dragi, budi mi nepoznat (1975)
    14. Mili (1975)
    15. Mamika, hvata me panika (1975)
    16. Dvosobna kafana (1975)
    17. Borisko i Natalija (1975)
    18. Mala nocna muzika (1977)
    19. Rodoslov (1983)
    20. Supermarket (1984– )
    21. Smesne i druge price (1986– )
    22. Razgovori stari (1986)
    23. Malbasic (1986)
    24. Majmun u tramvaju (1986)
    25. Kruzna putovanja (1986)
    26. Krstaski rat u Jugovcu (1986)
    27. Ispravka sudskog klupodera (1986)
    28. Bosko mis i Bosko covek (1986)
    29. Zvezdana prasina 2 (1988–1990)
    30. Kontrabas (1991)
    31. Vartkes Baronijan (1995)
    32. Britanski gambit (1998)
    33. Kraljevski gambit (1998)
    34. Secanje na Ckalju (2003)
    35. Uvodjenje u posao (2007)

    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:13.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1