+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.421 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Goran Radakovic / Goran Radaković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Goran Radakovic / Goran Radaković

    IMDb



    Goran Radaković (Beograd, 11. jul 1964) je srpski glumac.

    Goran je rođen u Beogradu 11. jula 1964. godine. Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu je upisao 1983 u klasi profesora Predraga Bajčetića. Karijeru je počeo 1983 dok veću popularnost stiče 1998 u filmu Tri palme za dve bitange i ribicu kasnije i u serijama Vratiće se rode,Žene sa Dedinja i Sinđelići. Bio je u braku sa glumicom Dubravkom Mijatović sa kojom ima ćerku Ivu. Takođe ima i sina Mihajla.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Siroce (1978)
    2. Bal na vodi (1985)
    3. Vrenje (1986)
    4. The Misfit Brigade (1987)
    5. Oktoberfest (1987)
    6. Pogresna procena (1987)
    7. Apstinenti (1989)
    8. Pocetni udarac (1990)
    9. Zaboravljeni (1991– )
    10. Bolji zivot (1987–1991)
    11. The Hottest Day of the Year (1991)
    12. Velika frka (1992)
    13. Crni bombarder (1992)
    14. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    15. Pun mesec nad Beogradom (1993)
    16. Amnezija (1994)
    17. Skola za zene (1996)
    18. Do koske (1997)
    19. Tri palme za dve bitange i ribicu (1998)
    20. Raskrsce (1998)
    21. Harrison's Flowers (2000)
    22. Jagoda u supermarketu (2003)
    23. Corba od Pevca (2003)
    24. Tragom Karadjordja (2004– )
    25. Stvar srca (2006)
    26. Pozoriste u kuci (2007– )
    27. Princ od papira (2007)
    28. Nasa mala klinika (2007– )
    29. Vratice se rode (2007–2008)
    30. Rode u magli (2009)
    31. Tamo i ovde (2009)
    32. The Belgrade Phantom (2009)
    33. Hitna pomoc (2009)
    34. Zena sa slomljenim nosem (2010)
    35. Ma nije on takav (2010)
    36. Totalno novi talas (2010– )
    37. Daca bobul nu moare (2010)
    38. The Box (2011)
    39. Zagrebacke price vol. 2 (2012)
    40. Artiljero (2012)
    41. The Son (2013)
    42. Mamaros (2013)
    43. Folk (2012– )
    44. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    45. Urgentni centar (2014– )
    46. Peti leptir (2014)
    47. Zene sa Dedinja (2011–2015)
    48. Enklava (2015)
    49. Meet Me in Venice (2015)
    50. Amanet (2015)
    51. Cizmasi (2015– )
    52. King of the Belgians (2016)
    53. Vojna akademija 3 (2016)
    54. Stado (2016)
    55. Dnevnik masinovodje (2016)
    56. Vojna akademija (2012– )
    57. Sindjelici (2013– )
    58. Kozje usi / Out of the Woods (2017)
    59. Mamurluci (2017– )
    60. Juzni vetar / South Wind (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:18.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:51.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1