+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Glodar avatar
    Datum registracije
    26.07.2015
    Postovi
    1.776
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    2.872
    Pohvaljen 11.600 puta u 1.648 postova
    Moć reputacije
    192

    Zrinko Tutic / Zrinko Tutić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Zrinko Tutic / Zrinko Tutić

    IMDb



    Zrinko Tutić je hrvatski pevač, kompozitor i muzički producent. Poznat je po saradnji sa pevačima kao što su Severina Vučković i Mišo Kovač i žiriranju u mnogim poznatim TV emisijama.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Hrvatski Idol (2004–2005)
    2. Extra! Magazin (2012– )
    3. Zvijezde pjevaju (2007– )
    4. Exkluziv Tabloid (2010– )
    5. Vecer na 8. katu (2013– )
    6. Super ljudi (2017- )
    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:44.


    Knjiga dobija život tek čitanjem.
    Čitalac joj daje život, sastavljajući slike koje stvaraju imaginarni svet u kojem likovi žive.

    Guillaume Musso

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Glodar:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1