+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Jasna Beri / Jasna Beri

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jasna Beri / Jasna Beri

    IMDb



    Jasna Beri (Zenica, 2.1. 1954.), znana i kao Jasna Ornela Bery, je bosanskohercegovačka filmska, TV i kazališna glumica. Najpoznatija je po filmovima Na putu, U zemlji krvi i meda, Snijeg i Grbavica, koji je nagrađen Zlatnim medvjedom na Berlinaleu.

    Aprila 1994. godine vratila se u opkoljeno Sarajevo odakle je prethodno izbjegla po izbijanju rata u BiH.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Odbornici (1975– )
    2. Dvije polovine srca (1982)
    3. Miris dunja (1982)
    4. Lepota poroka (1986)
    5. Posljednji skretnicar uzanog kolosijeka (1986)
    6. Druga Zikina dinastija (1986)
    7. Krugovi (1987)
    8. Zagubljen govor (1988– )
    9. Vanbracna putovanja (1988)
    10. Prljavi film (1989)
    11. Sex-partijski neprijatelj br. 1 (1990)
    12. Cajtnot (1990)
    13. Bracna putovanja (1991)
    14. Aleksa Santic (1990– )
    15. Voajer (1992)
    16. Je li jasno prijatelju? (2000)
    17. Tu (2003)
    18. 100 minuta slave (2004)
    19. Crna hronika (2004– )
    20. Kad zvoni? (2005– )
    21. Pod vedrim nebom (2005)
    22. Dobro ustimani mrtvaci (2005)
    23. Sex i selo (2005– )
    24. Grbavica (2006)
    25. Libertas (2006)
    26. Nafaka (2006)
    27. Tesko je biti fin (2007)
    28. Ne daj se, Nina! (2007– )
    29. Snijeg (2008)
    30. Krv nije voda (2008– )
    31. Hitna 94 (2008– )
    32. Zakon! (2008– )
    33. Pecat (2008– )
    34. Bitange i princeze (2005– )
    35. Kucni ljubimci (2008– )
    36. Na putu (2010)
    37. Neke druge price (2010)
    38. Cirkus Columbia (2010)
    39. Dva smo svijeta razlicita (2010– )
    40. Starting Over (2010)
    41. Dva smo svijeta razlicita (2011– )
    42. Scene sa zenama (2011)
    43. In the Land of Blood and Honey (2011)
    44. Foliranti (2011– )
    45. Djeca (2012)
    46. Lud, zbunjen, normalan (2007– )
    47. Nasa svakodnevna prica (2015)
    48. Vlaznost (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:41.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:51.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1