+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.405 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Avtandil Makharadze / Avtandil Makharadze

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Avtandil Makharadze / Avtandil Makharadze

    IMDb



    16. srpnja 1943., Batumi, Gruzija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mikha (1966)
    2. Mkudro savane (1971)
    3. Lazares tavgadasavali (1973)
    4. Jakos khiznebi (1980)
    5. Gza shinisaken (1981)
    6. Monanieba (1984)
    7. Tskhovreba Don Kikhotisa da Sancho Panchosi (meore natsili) (1988– )
    8. Parani qarshi (1988)
    9. Tskhovreba Don Kikhotisa da Sancho Panchosi (1988– )
    10. Polyot ptitsy (1988)
    11. Seobe (1989)
    12. Vne (1991)
    13. Rcheuli (1991)
    14. Chernaya metka (2003)
    15. Natsionalnaya bomba (2004)
    16. Archangel (2005)
    17. 13 Tzameti (2005)
    18. Chemi sabnis naketsi (2013)
    19. Vse ushli (2013)
    20. Hostages (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 22:16.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:14.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1