+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.449 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Helena Buljan / Helena Buljan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Helena Buljan / Helena Buljan

    IMDb



    Helena Buljan (Đurđenovac, 9. srpnja 1941.) je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pred smrt (1964)
    2. Pravo stanje stvari (1964)
    3. Srecan slucaj (1965)
    4. Bademi s onu stranu smrti (1965)
    5. Plemicko gnijezdo (1965)
    6. Paradoks (1965)
    7. Mokra koza (1966)
    8. Spasavanje casti (1966)
    9. Kad se setim srece (1967)
    10. Maratonci (1968– )
    11. Poslednji Stipancici (1968)
    12. Ljubav (1968)
    13. Slucajni zivot (1969)
    14. Americka jahta u Splitskoj luci (1969)
    15. Orkestar (1969)
    16. Sumorna jesen (1969– )
    17. Ta dobra dusa (1970)
    18. Pansion s toplom i hladnom vodom (1970)
    19. Sam covjek (1970)
    20. Gradjani sela Luga (1972– )
    21. Prvi splitski odred (1972)
    22. Harmonika (1972)
    23. Slike iz zivota udarnika (1972)
    24. Dramolet po Ciribiliju (1972)
    25. Timon (1973)
    26. Ca smo na ovon svitu... (1973– )
    27. Peta kolona (1973)
    28. Vrijeme za bajku (1974– )
    29. U registraturi (1974– )
    30. Deps (1974)
    31. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    32. Dimitrije Tucovic (1973– )
    33. Psihopati (1974)
    34. Slucaj maturanta Wagnera (1976)
    35. Klara Dombrovska (1976)
    36. Ispit zrelosti (1978)
    37. Macak pod sljemom (1978– )
    38. Mathias Sandorf (1979– )
    39. Pjesma od rastanka (1979)
    40. Gospodjica (1980)
    41. Lidija (1981)
    42. Kraljevo (1981)
    43. Vlastiti aranzman (1982)
    44. Hildegard (1983)
    45. Kvit posao (1983)
    46. Ljubavna pisma s predumisljajem (1985)
    47. Cudesna suma (1986)
    48. Nemojte me zvati Robi (1986)
    49. The Great Escape II: The Untold Story (1988)
    50. Proljece Janka Potlaceka (1988)
    51. War and Remembrance (1988– )
    52. Caruga (1991)
    53. Djuka Begovic (1991)
    54. Kontesa Dora (1993)
    55. Noc za slusanje (1995)
    56. Puna kuca (1998)
    57. Ante se vraca kuci (2001)
    58. Novo doba (2002– )
    59. Svjedoci (2003)
    60. Bibin svijet (2006– )
    61. Cimmer fraj (2006–2007)
    62. Pjevajte nesto ljubavno (2007)
    63. Bitange i princeze (2005– )
    64. Iza stakla (2008)
    65. Sve ce biti dobro (2008–2009)
    66. Stipe u gostima (2008– )
    67. Neka ostane medju nama (2010)
    68. Luda kuca (2005– )
    69. Larin izbor (2011– )
    70. Samo ti pricaj (2015– )
    71. Zlatni dvori (2016– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:32.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:23.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1