+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Miroljub Leso / Miroljub Lešo

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Miroljub Leso / Miroljub Lešo

    IMDb



    Miroljub Lešo (Beograd, 27. jun 1946) je srpski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Bekstva (1968)
    2. Kamiondzije (1972– )
    3. Sutjeska (1973)
    4. So (1973)
    5. Paja i Jare (1973)
    6. Bombasi (1973)
    7. Dimitrije Tucovic (1973– )
    8. Kicma (1975)
    9. Otpisani (1974– )
    10. Zimovanje u Jakobsfeldu (1975)
    11. Djavolje merdevine (1975– )
    12. Doktor Mladen (1975)
    13. Sinovi (1975)
    14. Devojacki most (1976)
    15. Kapelski kresovi (1974– )
    16. Salas u Malom Ritu (1976)
    17. Salas u Malom Ritu (1975– )
    18. Lepse od snova (1976)
    19. Porobdzije (1976– )
    20. Unterwegs nach Atlantis (1977)
    21. Pas koji je voleo vozove (1977)
    22. Ancika Dumas (1977)
    23. Sudbine (1978)
    24. Bosko Buha (1978)
    25. U predahu (1978)
    26. Razmena (1978– )
    27. Pucanj u sljiviku preko reke (1978)
    28. Bosko Buha (1978– )
    29. Njen prijatelj Filip (1979)
    30. Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica (1980)
    31. Plaza (1980)
    32. Hajduk (1980)
    33. Neka druga zena (1981)
    34. Svetozar Markovic (1980– )
    35. Pad Italije (1981)
    36. Kumovi (1981)
    37. Kraljevski voz (1981)
    38. Berlin kaputt (1981)
    39. Trojanski konj (1982)
    40. Poslednji cin (1981– )
    41. Miris dunja (1982)
    42. Zalazak sunca (1982)
    43. Progon (1982)
    44. Venerijanska raja (1982)
    45. Dani AVNOJ-a (1983– )
    46. Sumrak (1983)
    47. Pereat (1983)
    48. Mahovina na asfaltu (1983)
    49. Vojnici (1984)
    50. Kraj rata (1984)
    51. Banjica (1984– )
    52. Ljubezen (1984)
    53. Soldatska balada (1985)
    54. Quo Vadis? (1985)
    55. Der eiserne Weg (1984–1985)
    56. Brisani prostor (1985– )
    57. Crveni i crni (1985)
    58. Dikiy veter (1985)
    59. Waitapu (1987)
    60. Hudodelci (1987)
    61. Vuk Karadzic (1987– )
    62. Bolji zivot (1987–1991)
    63. Rezervisti (1987)
    64. Mesto susreta Beograd (1987)
    65. Bolji zivot: Novogodisnji special (1987)
    66. Portret Ilije Pevca (1988– )
    67. Cetrdeset osma - Zavera i izdaja (1988– )
    68. Beyond the Door III (1989)
    69. Iza zida (1990)
    70. Bulevar revolucije (1992)
    71. Koju igru igras (1992)
    72. Tesla (1993)
    73. Goli zivot (1994– )
    74. Vukovar, jedna prica (1994)
    75. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    76. Paket aranzman (1995)
    77. Treca sreca (1995)
    78. Gore dole (1996–1997)
    79. Ptice koje ne polete (1997)
    80. Mrtav 'ladan (2002)
    81. Drzava mrtvih (2002)
    82. Zivot je mars (2003)
    83. Il papa buono (2003)
    84. Tragom Karadjordja (2004– )
    85. Kosarkasi (2005– )
    86. Fade to Black (2006)
    87. Pozoriste u kuci (2007– )
    88. Vratice se rode (2007–2008)
    89. Gorki plodovi (2008– )
    90. Krik (2010)
    91. Igra istine (2011– )
    92. The Rift (2016)
    93. Jesen samuraja / The Samurai in Autumn (2016)
    94. Slepi putnik na brodu ludaka (2016)
    95. Izgrednici (2017)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:39.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:19.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1