+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Dusanka Stojanovic / Dušanka Stojanović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Dusanka Stojanovic / Dušanka Stojanović

    IMDb



    Dušanka Stojanović Glid (Beograd 26. april 1965) je srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica.

    Dušanka Stojanović je glumu diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Stalna je članica Narodnog pozorišta od 1990. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Plavi, plavi! (1989)
    2. Hamburg Altona (1989)
    3. Istocno od istoka (1990)
    4. Prokleta je Amerika (1992)
    5. Laksi slucaj smrti (1993)
    6. Otvorena vrata (1994– )
    7. Gore dole (1996–1997)
    8. Breg ceznje (2002)
    9. Zenska strana (2002–2003)
    10. Novogodisnje vencanje (2002)
    11. Mali svet (2003)
    12. Kazneni prostor (2002– )
    13. Crni Gruja i kamen mudrosti (2007)
    14. Crni Gruja (2003–2007)
    15. Odbacen (2007)
    16. Uvodjenje u posao (2007)
    17. Tegla puna vazduha (2007)
    18. Drug Crni u Narodnooslobodilackoj borbi (2009)
    19. Neko me ipak ceka (2009)
    20. Moj rodjak sa sela (2008– )
    21. Cvat lipe na Balkanu (2011– )
    22. Pevaj, brate! (2011–2013)
    23. Drug Crni u NOB-u (2012– )
    24. Otvorena vrata 2 (2013– )
    25. Kad ljubav zakasni (2014)
    26. Odeljenje (2014– )
    27. Ironclad: Battle for Blood (2014)
    28. Sindjelici (2013– )
    29. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    30. Samac u braku (2014– )
    31. Pansion Evropa (2017- )
    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:18.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1