+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.122
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.030
    Pohvaljen 12.522 puta u 3.019 postova
    Moć reputacije
    337

    Arsa Milosevic / Arsa Milošević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Arsa Milosevic / Arsa Milošević

    IMDb



    Arsa Milosevic, rođen 28. juna 1931. godine u Pljevljima, umro 19. maja 2006. godine u Beogradu, bio je jugoslovenski režiser i asistent režisera.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Orfej (1957)
    2. Vikend u nebo (1963)
    3. Gost iz Pariza - Jean-Claude Pascal (1965)
    4. Peva se u svetu (1965)
    5. Ofelija (1967– )
    6. Dezurna ulica (1967– )
    7. Tim koji gubi (1968)
    8. Saculatac (1968– )
    9. Pokojnik (1969)
    10. Maksimetar (1970–1972)
    11. Sliki na drvo (1970)
    12. Razvojni put Bore Snajdera (1972)
    13. Junak mog detinjstva (1973– )
    14. Mahagoni (1979)
    15. Joakim (1979)
    16. Odbrana Pere Todorovica (1980)
    17. Tebi moja Dolores (1980)
    18. Sunce (1980)
    19. U agoniji (1981)
    20. Pastrovski vitez (1982)
    21. Don Zuan se vraca iz rata (1982)
    22. Kazivanja (1982)
    23. Majka Vukosava pise govor (1983)
    24. Poetesa (1985)
    25. Musica (1985)
    26. Jazavac pred sudom (1988)
    27. Kako zasmejati gospodara (1988)
    28. Plavi, plavi! (1989)
    29. Sumnjivo lice (1990)
    30. Pokvarenjak (1990)
    31. Suma (1996)
    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 22:13.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:51.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1