+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Slobodan Radovic / Slobodan Radović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Slobodan Radovic / Slobodan Radović

    IMDb



    16. siječnja 1942., Beograd, Srbija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mozda spava (1968)
    2. Mesta znana, a vremena davna (1972–1973)
    3. Stocicu postavi se (1980– )
    4. Ja, Porfirije III s reke (1980)
    5. Stari Beograd (1981)
    6. Bila jednom ljubav jedna (1981)
    7. Beograd nekad i sad (1982)
    8. Uvoz izvoz (1983)
    9. Kostana (1985)
    10. Ericijada (1985– )
    11. Deco, pevajte sa nama (1987– )
    12. Sazvezdje belog duda (1989– )
    13. Mister Dolar (1989)
    14. Solunci govore (1990)
    15. Prelje (1991)
    16. Duga u crnini (1992)
    17. Nadezda Petrovic (1993)
    18. Dijalog o monodrami (1993)
    19. Milena iz Praga (1994)
    20. Isidora (1995)
    21. Gospodja Kolontaj (1996)
    22. Nasa engleskinja (1997)
    23. Nedovrsena simfonija (1998)
    24. Ljubinko i Desanka (1998)
    25. Ljubavi Dzordza Vasingtona (1998)
    26. Djeneral Milan Nedic (1999)
    27. Desanka (1999– )
    28. Corba od kanarinca (2001)
    29. Harold i Mod (2001)
    30. Breg ceznje (2002)
    31. Privatni zivoti (2003)
    32. Izmedju izgubljenog i neodrzanog (2004)
    33. Rekonvalescenti (2006)
    34. Bozicna pecenica (2007)

    Izmenjeno od: mir-lav; 12.06.2019 u 17:48.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:42.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1