+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Asim Ugljen / Asim Ugljen

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Asim Ugljen / Asim Ugljen

    IMDb



    Asim Ugljen (Zagreb, 30. siječnja 1983.), hrvatski glumac.

    U rodnom je Zagrebu završio osnovnu školu i klasičnu gimnaziju. Godine 2005. dobiva malu ulogu u diplomskom filmu Gorana Devića i tada se opredjeljuje za glumu: sljedeće godine upisuje studij Glume i lutkarstva u Osijeku, a 2007. polaže prijemni ispit na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, gdje tri godine poslije i diplomira u klasi Franke Perković.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Rastanak (2008)
    2. Mamutica (2008– )
    3. Zagrebacke price (2009)
    4. Recikliranje (2009)
    5. Dome slatki dome (2010– )
    6. 9. ozujak (2010)
    7. 7 seX 7 (2011)
    8. Prva dama Dubrave (2011)
    9. Tjelesne tekucine (2011)
    10. Generacija 71 (2012)
    11. Nedjeljom ujutro, subotom navecer (2012– )
    12. Pocivali u miru (2013– )
    13. Djeca jeseni (2013)
    14. Jugoistocno od razuma (2013– )
    15. Broj 55 (2014)
    16. Most na kraju svijeta (2014)
    17. Tajni dnevnik patke Matilde (2010– )
    18. Samo ti pricaj (2015– )
    19. Kud puklo da puklo (2014– )
    20. Crno-bijeli svijet (2015– )
    21. Prava zena (2016– )
    22. Zlatni dvori 2016– )
    23. Mary (2017)
    24. Mrtve ribe / Dead Fish (2017)
    25. Dragi susjedi (2018– )
    26. Cista ljubav (2017–2018)
    27. Happy End Happy End: Stupid and Stupider 3 (2018)
    28. Na granici (2018–2019)
    29. Rafaël (2018)
    30. Hangar 8 (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 22:14.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:38.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1