+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.388 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Boris Petkovic / Boris Petković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Boris Petkovic / Boris Petković

    IMDb



    Boris Petković, 22. april 1971., Zenica.

    Redatelj, scenarist, producent i montažer završio je Višu prometnu školu u Portorožu. Diplomirao je filmsku režiju na pariškoj filmskoj školi EICAR 2005. godine i iduće tri godine tamo ostao kao predavač. U Sloveniju se vratio 2008. godine i od tada snima filmove. Prve, dokumentarne filmove počeo je snimati sredinom devedesetih, a ističe se režija i pisanje scenarija za dokumentarnu emisiju Odklop od 1997. do 1999. godine. U isto vrijeme počeo je snimati i brojne kratkometražne filmove. Sudjelovao je u omnibusu četiri slovenska redatelja Desperado Tonic (2004.) Za prvi dugometražni igrani film Paris.love (2007.), romantičnu komediju u slovensko-francuskoj koprodukciji, potpisuje i scenarij. Ritam ljubavi (Utrip ljubezni, 2014.) njegov je drugi dugometražni igrani film.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Naprej (1998)
    2. Director's Cut (2002)
    3. Sstress (2003)
    4. Meje mojega sveta (2003)
    5. Touché (2004)
    6. Desperado Tonic (2004)
    7. Hudiceva kolonija (2006)
    8. Paris.love (2007)
    9. Volilni molk (2009)
    10. Ena zlahtna storija (2015– )
    11. The Beat of Love: Utrip Ljubezni (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 20:51.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1