+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Milan Puzic / Milan Puzić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Milan Puzic / Milan Puzić

    IMDb



    Milan Puzić (Kruševac, 2. april 1926 — Beograd, 16. novembar 1994) je bio srpski glumac.

    Puzić je rođen u Kruševcu 2. aprila 1926. godine. Glumom je počeo da se bavi kao srednjoškolac, glumio je u Gradskom narodnom pozorištu u Kruševcu. Od 1946. do 1948. godine je pohađao Dramski studio pri Narodnom pozorištu u Beogradu i studirao na Filozofskom fakultetu. Godine 1946. postaje član Beogradskog dramskog pozorišta, a od 1951. godine Narodnog pozorišta u Beogradu. Filmsku karijeru je započeo ulogom u filmu Jezero 1950, a glavne uloge je tumačio u filmovima Pukotina raja iz 1959. i Čovjek sa fotografije iz 1963. godine. Preminuo je 16. novembara 1994. u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Jezero (1950)
    2. Crveni cvet (1950)
    3. Svi na more (1952)
    4. Aleksa Dundic (1958)
    5. Sam (1959)
    6. Osma vrata (1959)
    7. Pukotina raja (1959)
    8. Sudjenje Mary Dugan (1961)
    9. Covjek sa fotografije (1963)
    10. Kobna plocica (1963)
    11. Gospodja ministarka (1966)
    12. Dobar vetar 'Plava ptico' (1967)
    13. Visocka hronika (1967– )
    14. Honorarni kralj (1967)
    15. Kod Londona (1968– )
    16. Prvi put s ocem na jutrenje (1968)
    17. Radjanje radnog naroda (1969– )
    18. Bog je umro uzalud (1969)
    19. Ljubav na seoski nacin (1970– )
    20. Srbija na Istoku (1970)
    21. Sedam pisara (1970)
    22. Jeppe brdjanin (1970)
    23. Cedomir Ilic (1970– )
    24. Hronika palanckog groblja (1971– )
    25. Vezbe iz gadjanja (1971)
    26. Nirnberski epilog (1971)
    27. Zenski razgovori (1972– )
    28. Izdanci iz opaljenog grma (1972– )
    29. Ratnicki talenat (1972)
    30. Sutjeska (1973)
    31. San Dr Misica (1973)
    32. Samoca (1973)
    33. SB zatvara krug (1974)
    34. Dimitrije Tucovic (1973– )
    35. Odlazak Damjana Radovanovica (1974)
    36. Nasi ocevi (1974)
    37. Legenda o Karasu (1974)
    38. Florijanovic (1974)
    39. Poznajete li Pavla Plesa? (1975)
    40. Otpisani (1974– )
    41. Pesma (1975– )
    42. Kraj nedelje (1975)
    43. Murtalov slucaj (1976)
    44. Frontas (1976)
    45. Covek koji je bombardovao Beograd (1976)
    46. Arandjelov udes (1976)
    47. Hronican zivot (1977)
    48. Operacija (1977)
    49. Kako upokojiti vampira (1977)
    50. 67. sastanak Skupstine Knezevine Srbije (1977)
    51. Povratak otpisanih (1976– )
    52. Osvajanje slobode (1979)
    53. Most (1979)
    54. Prva Srpska zeleznica (1979)
    55. Vruc vetar (1980– )
    56. Slom (1979– )
    57. Nasvidenje v naslednji vojni (1980)
    58. Hajduk (1980)
    59. Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi (1981)
    60. Svetozar Markovic (1980– )
    61. Sesta brzina (1981)
    62. Slucaj Bogoljuba Savkovica - Livca (1981)
    63. Lov u mutnom (1981)
    64. Laf u srcu (1981)
    65. Kraljevski voz (1981)
    66. Berlin kaputt (1981)
    67. Ziveti kao sav normalan svet (1982)
    68. Price iz radionice (1981– )
    69. Poslednji cin (1981– )
    70. Zalazak sunca (1982)
    71. Spanac (1982– )
    72. Sabinjanke (1982)
    73. Dani AVNOJ-a (1983– )
    74. Licem u lice u Napulju (1983)
    75. Jos ovaj put (1983)
    76. Kamiondzije 2 (1983– )
    77. Kamiondzije opet voze (1984)
    78. Der eiserne Weg (1984–1985)
    79. I to ce proci (1985)
    80. Zivot je lep (1985)
    81. Dikiy veter (1985)
    82. Slucaj Laze Kostica (1985)
    83. Lovac protiv topa (1986)
    84. Na putu za Katangu (1987)

    Izmenjeno od: mir-lav; 04.11.2018 u 14:11.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1