+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ladislav Smoljak / Ladislav Smoljak

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ladislav Smoljak / Ladislav Smoljak

    IMDb



    Ladislava Smoljak ( 9. decembar 1931 Prag - 6. jun 2010 Kladno ) bio je češki filmski, televizijski i pozorišni reditelj, scenarista i glumac. Po profesiji je bio učitelj. Diplomirao je na Univerzitetu za obrazovanje u Pragu. Ladislava Smoljak je umro 6. juna, 2010.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Dvere (1976)
    2. Kulový blesk (1979)
    3. Vrchní, prchni! (1981)
    4. Inzerát (1983)
    5. Jára Cimrman lezící, spící (1983)
    6. Rozpustený a vypustený (1985)
    7. Nejistá sezóna (1988)
    8. Veselé príhody z natácení (1986– )
    9. Praski student (1990– )
    10. Dobytí severního pólu (1991)
    11. Motýl na anténe (1991)
    12. Osvetová prednáska v Suché Vrbici (1992)
    13. Dve z policejní brasny (1996)
    14. Vysetrování ztráty trídní knihy (1997)
    15. Posel z Liptákova (1997)
    16. Lijavec (1997)
    17. Hospoda na mýtince (1997)
    18. Dlouhý, Siroký a Krátkozraký (1997)
    19. Akt (1997)
    20. Záskok (1997)
    21. Vrazda v salónním coupé (1997)
    22. Nemý Bobes aneb ceský Tarzan (1997)
    23. Blaník (1998)
    24. Svestka (2002)
    25. Cimrman v risi hudby (2006)
    26. 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry (2007)
    27. Ceské nebe (2010)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 19:34.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1